15 citate de la cele mai puternice femei ale lumii

Sunt inteligente și de succes, dar cel mai important este, că putem învăța multe lucruri interesante de la aceste femei geniale. Mai jos, am selectat câteva citate motivaționale care te vor inspira să atingi succesul!

separator

  • Coco Chanel

“Cred în roz. Cred că râsul este cea mai bună metodă de a arde caloriile. Cred în sărut, în sărutul pasional. Cred în a fi puternic atunci când e greu. Cred că femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite. Cred că mâine este o nouă zi şi cred în miracole.”

  • Audrey Hepburn
“Nu ţine lângă tine oameni care te trag în jos. Ai încredere în instinctele tale…relaţiile bune te fac să te simţi bine. Şi nu este vorba doar despre omul cu care te căsătoreşti, e vorba şi despre prietenii pe care ţi-i alegi.”

“Una dintre lecţiile cu care am crescut este să rămâi mereu sinceră cu tine însăţi şi să nu îi permiţi nimănui să te distragă de la îndeplinirea obiectivelor tale. De aceea, când sunt atacată pe nedrept nu acord nicio importanţă subiectului pentru că ştiu cine sunt.”

  • Michelle Obama

”Dilema nu este dacă ne putem schimba, ci dacă ne putem schimba îndeajuns de repede.”

  • Angela Merkel 
”Probabil cea mai proastă calitate a mea este că devin extrem de pasionată de ceea ce cred eu că este corect.”

”Femeile sunt cel mai mare izvor de talent neexplorat din lume.”

  • Hillary Clinton
”Alegerile pe care le facem sunt cele care ne caracterizează cel mai bine, mai mult decât o fac abilităţile noastre.”

”Avem nevoie de foarte mult curaj să luăm atitudine în faţa inamicilor şi de cel puţin la fel de mult pentru a o face în faţa prietenilor.”

  • J.K. Rowling (autorea seriei Harry Potter)
“Toată lumea vrea să meargă cu tine cu limuzina dar ceea ce cauţi tu este pe acel cineva care să ia autobuzul cu tine atunci când limuzina se strică.”

“Dacă un bărbat te doreşte nimic nu o să îl poată ţine departe de tine. Dacă nu te vrea, nu o să îl facă nimic să rămână lângă tine.”

  • Oprah Winfrey

“Defineşte succesul în termenii tăi, obţine-l după regulile tale şi construieşte-ţi o viaţă de care să fii mândră” 

  • Indra Nooyi (CEO PepsiCo)
“Trebuie să acceptăm că nu o să luăm întotdeauna deciziile corecte, că o să o dăm în bară major uneori şi să înţelegem că eşecul nu este opus succesului ci o parte din el.”

”Curajul este ca un muşchi. Ştiu din propria experienţă că devii mai curajoasă pe măsură ce îl lucrezi.”

  • Anne Sweeney (Preşedintele companiei Walt Disney)
“Uneori nu te mai vezi clar până nu te priveşti prin ochii celolrlalţi.”
“Atunci când îţi asumi riscuri înveţi că vor fi momente în care vei avea succes şi momente în care vei eşua şi că ambele sunt la fel de importante.”

Au deschis sezonul estival! Vedetele și persoanele publice au defilat în ținutele designerilor autohtoni, la Fashion Soirée Resort Collections 2018!
Articolul anterior
Un moldovean s-a rătăcit în regiunea franceză Île-de-France. Se cere ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante