Află ce spun picioarele despre sexualitatea lui

Legătura dintre picioarele unui bărbat şi sexualitatea lui este o temă actuală, intens dezbătută de mai mulți specialiști.

separator

Astfel, în urma unui studiu aceștia au descoperit că bărbaţii care suferă de sindromul picioarelor neliniştite, au un risc crescut de a se confrunta cu disfuncţii erectile.

sexul-si-picioarele

Publicat în „American Journal of Epidemiology”, studiul explică, prin exemple concrete, că mai mult de 23% dintre aceşti bărbați nu au o secreţie normală de dopamină, la nivelul creierului: “Când nivelul dopaminei scade, implicit apare această problemă sexuală”, a declarat Xiang Gao, coordonatorul studiului.

Medicii recomandă prevenirea acestor probleme printr-un stil de viaţă sănătos, adică renunţarea la obiceiuri precum: consumul de alcool, fumatul, alimentaţia nesănătoasă şi bineînţeles, kilogramele în plus.

Dar nu numai atât se poate citi pe corpul unui bărbat sau al unei femei, aspectul nostru fizic este cartea noastră de vizită şi fişa noastră medicală, iar medicii ar trebui să fie atenţi la fiecare detaliu fizic. De exemplu:

  • Dacă un bărbat are mai mult păr deasupra tâmplelor, atunci va avea o viaţă longevivă, părul cărunt este semn de inteligenţă nativă, iar dacă bărbatul are cârlionţi, are şanse să se îmbolnăvească mai repede decât ceilalţi.
  • Nasul mare semnifică deşteptăciune şi determinare, nasul subţire este reprezentativ pentru persoanele geloase şi nesigure.
  • Se spune că mâinile unui bărbat reprezintă semnul puterii, al vindecării și al binecuvântării.

Esenţial este să fim atenţi la fiecare parte a corpului şi să nu uităm că fiecare afecţiune a unui organ are, în proporţii mari, o influenţă asupra altor organe sau asupra sexualităţii.

Sursa

Cremă de faţă homemade! Cele mai ușoare rețete
Articolul anterior
Cum arată transsexualul cu 75 de operaţii estetice ilegale
Articolul următor
Alte articole interesante