Ce vrea să audă iubitul tău în dormitor

Fără zgomote, nu există comunicare. Gemetele, şoaptele, ţipetele eliberate în timpul sexului excită şi vă ajută să vă conectaţi. În plus, oferă indicii partenerului despre ce îţi place sau nu. Astfel, iubitul tău îşi poate îmbunătăţi prestaţiile pentru a te aduce mai uşor la orgasm.

separator

Iată care sunt sunetele care vă vor aduce plăcere în pat:

569776l-581x0-w-55c4d962

Geamătul senzual

Nu trebuie să ţipi şi să trezeşti toţi vecinii pentru a-i arăta iubitului cât de mult îţi place să faceţi sex. Apropie-te de urechea lui si geme încet pentru a-l încuraja să continue. Nu numai că va fi excitat de acest sunet senzual, dar va primi şi confirmarea că este pe drumul cel bun.

Şoapte sexy

În pat, încearcă să fii la fel de deschisă cu iubitul tău ca şi în viaţa de zi cu zi, în activităţile care nu au legătură cu sexul. Încearcă să depăşeşti sentimentul de timiditate şi oferă-i câteva indicaţii în timpul sexului. Poate fi extrem de incitat pentru partenerul tău să-i şopteşti la ureche în momentele fierbinţi cuvinte precum „Mmm…Da! Îmi place ce faci” sau „Nu te opri!”. Astfel de şoapte îl pot impulsiona şi îl asigura că se află pe calea cea bună, dacă cumva avea dubii.

Suspinul dulce

Dacă iubitul tău insistă cu poziţii sau mişcări care nu sunt tocmai pe placul tău, este momentul să-l readuci pe calea cea dreaptă. Cum? Nimic mai simplu. Călăuzeşte-i mâna, buzele, trupul spre zona sau în poziţia dorită şi scapă un suspin adânc pentru a-i arăta că-ţi face plăcere. Cu siguranţă va fi recunoscător.

Murmurul de fericire

Când eşti aproape de a atinge orgasmul, spune-i asta printr-un murmur puternic. Acest zgomot îi va da încredere să continue mişcările şi şă nu schimbe poziţia. În plus, va fi foarte excitant pentru el să îţi urmărească reacţiile.

Marele final

Focul de artificii a început? Lasă-ţi şi iubitul să-l admire. Dacă eşti reţinută şi te abţii de la a te exterioriza, partenerului îi va fi greu să-şi dea seama că ai avut orgasm. Bărbaţilor, de obicei, le este greu să-şi „citească” iubitele în timpul partidei de sex. Astfel că zgomotele produse de tine au rolul de a-i transmite că te simţi bine.

pair-passion-love-pics-love-pics-couple-lovers-sexy-love-sensual-blackwhite-my-favorite-images-ja-romance-dragut-x-amor-my-faves-sexy-couple-sex_large1

Eliberează orice sunet vine natural şi nu te abţine de la gemete, suspine, oftaturi sau chiar ţipete. Bucură-te de fiecare secundă de plăcere la maxim. Încurajează-ţi şi iubitul să devină vocal şi vei observa o mare schimbare în bine a experienţei sexuale.

Sursa 

Cele mai frecvente boli de piele care apar vara și cum pot fi combătute
Articolul anterior
Ce pensie alimentară primeşti pentru doi copii?!
Articolul următor
Alte articole interesante