Iată ce îți rezervă astrele pentru această săptămână!

În perioada 21 – 27 ianuarie, te așteaptă schimbări și decizii importante atât de ordin social, cât și financiar. Mai multe informații, vezi în descrierea de mai jos!

separator

BERBEC – săptămâna începe cu dorința de a face mișcare. Acești nativi vor pune accentul pe antrenamentele fizice și pe activitățile sportive de agrement, de întreținere sau profesioniste. În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu care va intensifica dorința nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestări colective), cheful de aventuri și trăiri intense în plan senzual sau sexual.

TAUR – Luna Plină în Leu, care va avea loc astăzi va accentua o chestiune de orgoliu sau de vanitate în atitudinea taurilor față de averea, patrimoniul și familia din care provin.

GEMENI – evită să faci reproşuri celor din jur. Dacă eşti încrezut în forțele proprii, spre sfârşitul lunii ai putea face cunoştinţă cu cineva, care te va entuziasma. Energia fizică va fi mult sub nivelul obişnuit aşa că, nu este cazul să-ţi faci un program prea încărcat.

RAC – din păcate, conjunctura astrală avertizează asupra unor probleme de sănătate care ar putea să apară în această perioadă. Vei face rost, însă, de niște bani care te vor ajuta să depășești o perioadă mai puțin bună din punct de vedere financiar.

LEU – la serviciu traversezi o perioadă în care eşti obligat să faci tot felul de activităţi mărunte, dar asta nu este o problemă pentru tine. Te descurci bine cu munca de rutină şi vei avea ocazia să fii apreciat pentru asta. O bună parte din timpul liber îl vei dedica acesteia şi veţi petrece clipe excelente împreună. Oricum, comunicarea cu partenerul de suflet, dar şi cu prietenii va evolua cât se poate de bine.

FECIOARĂ – starea ta generală nu va fi nemaipomenită. Eşti nemulţumit de problemele cu care te confrunţi şi care par a nu se mai termină şi asta te face mal pesimist. Nici energia fizică nu este la nivelul obişnuit aşa că, nu este cazul să faci mai mult decât este absolut necesar.

BALANȚĂ – situaţia financiară se arată în continuare excelentă pentru tine. Ai ocazia să-ţi pui proiectele în practică şi să câştigi bani frumoşi. Ai putea face o investiţie în cămin în această săptămână. Este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu neînţelegeri în relaţia cu părinţii. Din fericire, conjunctura va fi de scurtă durată, aşa că rezolvările nu vor întârzia.

SCORPION – cei care nu sunt căsătoriţi ar putea profita de conjunctura favorabilă pentru a-şi prezenta partenerul familiei şi, cu siguranţă lucrurile vor evolua cum nu se poate mal bine.

SĂGETĂTOR – din punct de vedere sentimental lucrurile evoluează bine, chiar dacă, pe alocuri, mai apar unele neînţelegeri. încearcă să-ţi păstrezi calmul şi, mai ales, nu insista în a-ţi impune punctele de vedere. Situaţia materială nu va evolua chiar aşa cum îţi doreşti, dar nici nu îţi va face probleme mari.

CAPRICORN – vei dispune de o cantitate impresionantă de energie, dar vei fi tentat să o foloseşti în foarte multe direcţii şi nu vei reuşi să finalizezi ceea ce-ţi propui. La sfârşitul săptămânii este posibil să se deterioreze câte ceva pe acasă, ceea ce te va obliga la o cheltuială ce nu era prevăzută.

VĂRSĂTOR – vei avea cheltuieli mult mai mari în această perioadă. O persoană din anturajul tău te vorbește pe la spate și vei afla cât de curând acest lucru.

PEȘTI – o bună parte din energia ta va fi orientată spre relaţia cu partenerul şi în general, de tot ceea ce ţine de chestiunile sentimentale. Te vei bucura de un bun echilibru energetic pe parcursul acestui interval chiar dacă vor fi şi momente în care sănătatea îţi va da de furcă. Este posibil să te confrunţi cu dureri de oase sau cu probleme ale articulaţiilor.

Sursa

Remedii naturiste pentru tenul cu porii dilatați
Articolul anterior
În perioada 21 -27 ianuarie, este marcată Săptămâna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin
Articolul următor
Alte articole interesante