Învață să fii curajoasă și încrezută în sine!

Pentru a avea succes trebuie, mai întâi de toate, să ai o părerea bun

separator
ă despre propria persoană. Dezvoltă-ți încrederea în sine în 3 pași.

1. Scrie pe o foaie, negru pe alb, care îți sunt plusurile și care îți sunt minusurile. Ce dorești de la viață în general și în viitorul apropiat. Ce te sperie și ce îți dă curaj. Păstrează lista și recitește-o zilnic. Până nu te explorezi în cel mai mic detaliu, nu te poți aventura cu succes în lume.

2. În viața fiecăruia dintre noi există anumite persoane care ne fac să ne îndoim de propriile noastre calități, care ne ucid visele încercând să ne inoculeze în schimb propria lor viziune. Nu sunt neapărat oameni răi, ci oameni cu care ai o incompatibilitate majoră și a căror prezență este toxică pentru tine. Iar dacă vrei să-ți recâștigi încrederea în tine, una dintre etapele necesare este să te desprinzi de ei.

3. Conform unui studiu elaborat anul acesta de Universitatea din Granada, Barcelona, pe 600 de studenți, s-a demonstrat că femeile sunt genetic mult mai intuitive decât bărbații. Prin urmare, dacă tot ai fost înzestrată cu acest bonus, folosește-l cu încredere. Dincolo de liste cu priorități și argumente pro și contra, există această alarmă internă, care te avertizează pe cale invizibilă. Dacă instinctul îți spune să mergi pe un anumit drum, nu mai sta pe gânduri. E foarte posibil ca mai târziu să regreți, că nu ți-ai ascultat vocea interioară.

Sursa

De ce sânii se lasă? Cum putem preveni acest lucru
Articolul anterior
Zâne și eroi preferați vin la ziua de naștere a copilului tău
Articolul următor
Alte articole interesante