Sex cu un bărbat de 40 de ani. Ce trebuie să știi!

Partenerul tău are în jur de 40 de ani? Este un bărbat matur, care deja știe ce vrea în așternut, dar va trebui să depui mai mult efort pentru a-l duce pe culmile plăcerii și la punctul culminant.

separator
sex50

Poate suferi de criza vârstei de 40 de ani

Ai auzit de criza vârstei de 40 de ani? Nu este doar un mit, este o problemă reală. Este etapa vieţii în care bărbaţii ajung să se gândească serios, adesea cu teamă, la faptul că îmbătrânesc, la realizările sau eşecurile pe care le-au avut de-a lungul vieţii până în acel moment şi la timpul care le-a mai rămas pentru a face tot ceea ce şi-au propus. Iar această vârstă îi afectează şi din punct de vedere sexual, dar mai ales psihologic.

Foarte mulţi dintre ei încep să-şi facă griji cu privire la faptul că potenţa lor ar putea intra începând cu această vârstă într-un declin. Se tem că poate nu mai sunt la fel de sexy precum în urmă cu câţiva ani, că nu mai sunt suficient de atrăgători sau că nu vor mai putea cuceri la fel de uşor o femeie. De aceea, mulţi dintre ei încep o adevărată campanie prin care vor să-şi demonstreze contrariul, campanie care se poate manifesta prin flirturi dese, cuceriri peste cuceriri, maşini scumpe, sporturi extreme, schimbări radicale de look. Prin urmare, dacă partenerul tău urmează acest tipar, atunci trebuie să fii pregătită pentru orice! Iar dacă nu se regăseşte în descriere, poţi sta liniştită. Nu a fost afectat de această „maladie”.

Este atent la nevoile tale

Un bărbat de 40 de ani se dedică mult mai mult satisfacerii partenerei de sex decât unul mult mai tânăr. A ajuns la o etapă în care plăcerea sa personală nu este suficientă dacă femeia cu care face dragoste este nesatisfăcută. Şi pentru că are experienţa necesară, te va ajuta cu siguranţă să ajungi pe culmile plăcerii. Deja cunoaşte destul de bine corpul femeii şi ştie cu siguranţă ce să facă în pat pentru ca amândoi să fiţi în extaz.

Are nevoie de mai multă stimulare

Începând cu vârsta de 40 de ani, nivelul testosteronului, hormonul sexual masculin, începe să scadă treptat, potrivit specialiştilor webmd.com. Efectele sunt un libido mai scăzut, dar şi o erecţie mai greu de obţinut. Prin urmare, nu te aştepta să fie pregătit pentru sex din prima secundă.

Este posibil să aibă nevoie de puţin ajutor, iar stimularea, în special cea vizuală, ar putea fi de folos. Poartă lenjerii foarte sexy sau costume desprinse din fanteziile lui, fă-i masaj erotic, sărută-l îndelung şi, mai ales, oferă-i timpul necesar. După vârsta de 40 de ani bărbaţii au nevoie de un preludiu mai lung, ceea ce poate fi un avantaj pentru tine, având în vedere faptul că femeile au nevoie de mai mult timp pentru a intra în starea necesară pentru o partidă de amor.

Sursa

Uimitor! O fetiță s-a vindecat de cancer prin alimentație
Articolul anterior
Casa de jumătate de milion din Chișinău!
Articolul următor
Alte articole interesante