Mihai Budurin: despre plecarea soției, lupta cu COVID, despărțirea de Catharsis

De când a suferit de covid, Mihai Budurin adoră plimbările în aer liber, iar uneori preferă să stea la o terasă și să privească chipurile trecătorilor. Este un exercițiu de fericire că poți trăi aceste momente.

În interviul de astăzi am vorbit despre relația lui Mihai Budurin cu soția, cu Ion Rață, cu oamenii. Vă invităm la un interviu unde îl veți descoperi pe Martin, noul pseudonin al artistului, adevărat fără „uși închise”!

#stilunic – Familia Burenescu:”La acel moment nu avea o reputație foarte bună”!

Sunt iubiți de public, au devenit virali în doar doi ani de online, iar azi i-am invitat la emisiunea noastră să îi descoperim și noi. Irina și Maxim Burenescu sunt invtații ediției de astăzi și ne-a reușit să îi surprindem cu provocările care le-am pus la cale.Au dansat, s-au stilizat unul pe altul și ne-au povestit cum și unde s-au cunoscut! Vizionare plăcută și chiar vrem sa știm pe cine mai vreți să vedeți la noi la emisiune?

#stilunic–Rusalina Rusu și Andei Porubin:”Acesta a fost cea mai bună, și mai stresantă prezentare!”

În lună dragostei am invitat doi buni prieteni, colegi de breaslă, oameni care se citesc din priviri – Rusalina Rusu și Andei Porubin. Se știu “de un secol”, după cum afirmă chiar ei, însă la așa format de emisiune sunt pentru prima dată. Le-am testat prietenia, am afla ce îi leagă și desigur le-am îmbrăcat așa cum nu au mai fost!

Simte energia iubirii care s-a petrecut la UNIC de Valentine’s Day!

De 14 februarie la Centrul Comercial UNIC s-a sărbătorit dragostea. Cu reduceri de 14%, concert LIVE cu cei de la LUME, provocări pregătite de Anatol Melnic, pozele instant imprimate la cabina foto și multe alte surprize. Prin acest video te invităm să călătorești prin amintirile pe care le-am trăit la evenimentul de Valentine’s Day. 🍫🍬🍭

Simte energia iubirii care a umplut atmosfera la UNIC și fii cu ochii pe rețelele acestora pentru a nu pierde următorl eveniment! 🎥🥰

https://youtu.be/s54lPKs3ihA
Video! A apărut reclama tradițională de Crăciun marca John Lewis
Articolul anterior
Vedete care s-au căsătorit când erau foarte tinere
Articolul următor