Cindy Crawford a dezvăluit exercițiul preferat care o ajută să se mențină în formă

Este una dintre cele mai celebre femei din lume care arată fabulos și se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat, și asta chiar dacă nu mai defilează pe podium ca altădată și a trecut pragul vârstei de 50 de ani. Secretul lui Cindy Crawford este alimentația echilibrată și stilul sănătos de viață, iar exercițiile fizice pe care le face zilnic o ajută să se mențină în formă și să aibă un corp sănătos.

separator

Recent Cindy Crawford a postat, pe pagina sa de Instagram, un video care poate inspira orice femeie să adopte un stil de viață activ și să facă mișcare. Modelul execută un exercițiu complex, dar simplu și ușor de realizat cu ajutorul unei mingi obișnuite. Exercițiul contribuie la tonifierea concomitentă a grupelor mari de mușchi: mușchii picioarelor, feselor, gambelor și mușchii bicepși.

Up and at ‘em. Weekend workout with @SarahPerla1. #StrongwithSarahPerla

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Parametrii siluetei depind de mulți factori, cum ar fi trăsăturile genetice, obiceiurile alimentare și stilul de viață. Cu toate acestea, trebuie să subliniem faptul că o formă fizică bună poate fi obținută numai prin mișcare și muncă constantă. Uită-te la Cindy Crawford, la 51 de ani, este uimitor să vezi cum arată având o sănătate de fier, dar și o bună imagine și o stimă înaltă de sine!

alte Articole interesante