Suplimentele care te ajută să-ți detoxifici organismul, să slăbești și să scapi de celulită!

Vrei să dai jos câteva kilograme ca să arăți impecabil la vară? Suplimentele alimentare Equilibra sunt aliatele tale dacă-ți dorești un corp tonifiat. Sigur, acestea funcționează doar în cazul în care le combini cu un regim echilibrat și cu multă mișcare.

separator

Picture6

Slăbim cu Cafea Verde de la Equilibra

Cafeaua verde accelerează metabolismul, ajută la sănătatea ficatului, acţionează ca un tonic general, datorită conţinutului mare de acid cafeic. În plus, diminuează riscul apariţiei diabetului și este benefică în tratarea cancerului. Reduce pofta de mâncare, îmbunătățește circulația, activează metabolismul, îmbunătățește circulația și acționează ca un bun energizant.

Picture1

Slăbim cu ananas și bromelaină

Acest supliment intensifică arderea grăsimilor, accelerează metabolismul, este un bun antioxidant, antiinflamator, diuretic și tonifiant. Conține pulpă de ananas, vitamina C și sulfină.

Picture2

Tratăm inestetismul cutanat cu Equilibra Cellu-Light

Suplimentele accelerează metabolismul, restabilesc fibrele de colagen, elimină surplusul de lichide toxice, sunt antioxidanți și tonifianți foarte buni. Conțin pulpa de ananas, ginco biloba, alge focus și vitamina C.Picture3Ceaiul Equilibra este relaxant contribuie la terapia bolilor cardice, amelioreaza problemele digestive, detoxifică organismul, consolidează sistemul imunitar, furnizează, crește nivelul de energie și revigorare a organismului. Mai mult, acesta diminuează stresul, previne răceala, stimulează funcția organelor interne.


Equilibra ceai depurativ

Ceaiul reglează activitatea ficatului, înlătură efectele indigestiei și întărește sistemul imunitar. În plus, stimulează digestia, ameliorează colicii, are efect antiinflamator și antimicrobian.

Conține frunze de păpădie, rădăcină de brusture, anghinarie, Frunze de cicoare și  lămâie.

Picture4

 Equilibra Snella &in Linea

Acest ceai este un adjuvant în curele de slăbire, un bun antioxidant, reglează metabolismul, stimulează digestia șiîmbunătățește circuitul sangvin.

Conține ceai verde, coajă de lămâie, frunze de mesteacăn, frunze de viță de vie și pedunculi de cireș.

Picture5

alte Articole interesante