Monica Anghel a slăbit 25 de kg. Vezi cum a reușit!

Monica Anghel s-a confruntat o bună perioadă cu prezența kilogramelor în plus, acum însă acestea au rămas doar o amintire neplăcută. După ce de-a lungul timpului a încercat să slăbească cu diverse diete, fără rezultat, artista din România se poate lăuda cu silueta mult dorită. De când a scăpat de surplusul de kilograme, Monica e mai zambitoare ca niciodată și își uimește fanii zi de zi cu poze noi și ținute care îi pun în evidență noua siluetă.

separator

,,Am voie să mănânc orice, și proteină animală, și proteină vegetală, fructe. Am renunțat la carbohidrați. O dată la trei luni îmi fac analizele și sunt din ce în ce mai bune. Mă simt extraordinar, am energie cât pentru zece. Nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am pus inel, nu sunt bolnavă, așa cum au spus unii, doar am urmat un program personalizat”, a povestit Monica Anghel pentru click.ro.

După problemele serioase la coloană, artista a fost sfătuită de specialiști să scape de câteva kilograme. Și-a luat inima în dinți și s-a apucat de regim, consiliată de nutriționist și de psiholog.

“Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Sigur, important e ce mănânci. Eu mă hrănesc foarte bine, mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist. Nu am făcut nimic de capul meu. Cu ajutorul psihologului mi-am dat seama că pot și vreau să fac acest lucru. Mă simt foarte bine“, a dezvăluit artista care a ajuns să cântărească, în doar câteva luni, cu 25 de kilograme mai puțin.

“Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10.00-11.00, consum 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, merg pe o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos și sunt bucuroasă că am reușit! Nu vreau să ascund nici faptul că mi s-a propus de către diverși medici, unii chiar foarte buni, să fiu operată, să mi se micșoreze stomacul chirurgical, dar am spus NU. Mi se pare aberant să îmi tai stomacul pentru 25 de kilograme”, a mai povestit artista.

alte Articole interesante