Tudor Ionescu (Fly Project), reţinut la o secţie de poliţie din Rusia! Află ce a păţit solistul!

Cu ocazia unui turneu în Rusia, vocalistul trupei Fly Project a trăit o vineri de coşmar pe aeroportul oraşului Rostov, din apropierea Moscovei.

separator

Din cauza unor neînţelegeri legate de viză, vameşii l-au reţinut pe Tudor Ionescu şi l-au obligat să stea izolat timp de peste 10 ore într-o cameră specială a secţiei locale de poliţie, potrivit ziarului „Ring”.Băieţii de la Fly Project au plecat din ţară vineri dimineaţă, iar în jurul orei 13.00 au ajuns la Rostov. De atunci au fost nevoiţi să aştepte până după ora 22.00… Autorităţilor de la aeroportul din Rostov le-a luat aproape o zi să verifice viza lui Tudor, emisă de Ambasada Federaţiei Ruse din România. În tot acest timp, artistul a stat departe de colegul lui, Dan Deneş, şi de restul grupului, reuşind totuşi să comunice cu aceştia şi cu alţi prieteni cu ajutorul paginii lui de Facebook.

„Nu pot să cred: ne aflăm la secţia de poliţie din aeroportul Rostov şi nu ne lasă să intrăm în Rusia! Ce înseamnă asta?! Nu pot să cred câtă imbecilitate e în vama asta! Ruşii de aici care spun despre ruşii de la consulatul lor din România că sunt proşti…

Nu ne lasă pentru că ăştia de aici de la vamă spun despre viza noastră că nu e valabilă, iar ruşii de la consulatul din România spun că e bună.Totodată, ăştia de aici îi fac pe ai lor din România imbecili şi incompetenţi. Nu mai este cazul de şpagă pentru că am sunat deja la Kremlin şi cred că li se cam complică treburile. Doar la mine sunt probleme. Crede-mă că nu vor nicio şpăguţă. Am întors problema pe toate părţile şi nu este cazul. Stăm de trei ore din cauză că sunt imbecili şi nu se înţeleg între ei asupra unor vize!”, mărturisea vocalistul trupei Fly Project.

Sursa: http://www.cancan.ro/

alte Articole interesante