„Poți ajunge să câștigi 10.000 $ pe lună!” Cu ce se ocupă și cum arată românca de succes plecată la Dubai în plină pandemie

Românca Synthia Jacob (30 de ani) s-a mutat în plină pandemie în Dubai, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, acolo și-a început o carieră ca instructor de fitness, scrie digisport.ro.

Cine este Synthia Jacob, românca plecată la Dubai să înceapă o carieră în fitness.

Originară din Pitești, Synthia a adunat peste 63.000 de urmăritori pe Instagram și visează să câștige 10.000 de euro dintr-o postare pe social media.

Synthia Jacob primește în acest moment 470 de lei pentru o ședință de fitness. Ea și soțul său, originar din Alba Iulia, și-au cumpărat un apartament în Dubai Marina, la etajul 41 din cele 46 ale blocului turn.

După ce a locuit în Australia, Anglia, Japonia, Siria, Panama și Franța, unde a călătorit în interes de serviciu, femeia în vârstă de 30 de ani, care era consultant online pentru diverse produse digitale, s-a apucat de sport în 2015, la o sală de fitness în București.

„Nu neapărat pentru a schimba ceva la mine, nu am fost niciodată nici plinuță, nici slabă. Voiam să-mi elimin o slăbiciune, colegii râdeau de mine, eram foarte înceată. Aveam o teamă teribilă față de anumite exerciții fizice. În scurt timp, am devenit cea mai bună din grupă din cea mai slabă ce eram la început”, a declarat Synthia Jacob, pentru sursa citată.

Ajunsă de mai bine de un an în Dubai, Synthia Jacob a strâns deja peste 60.000 de urmăritori pe Instagram și are planuri mari.

„Influencerii mari care au peste un milion de followers pe Instagram fac chiar și 10.000 de dolari pentru o singură postare. Vreau să-mi dezvolt contul pentru a face diverse colaborări cu restaurante, hoteluri, companii. Am crescut natural contul, fără postări plătite, fără promovare. Înainte, nu mai fusesem prezentă pe o platformă de social media, dar am realizat că fără ea nu voi avea clienți”, a mai afirmat argeșeanca.

Pentru fiecare ședință de antrenament Synthia Jacob ia 400 de dirhami,  aproximativ 470 de lei.

„Acesta este prețul mediu, adică mulți localnici și expații investesc o parte din salariu în sănătatea corporală, vor să fie cât mai frumoși, cât mai sănătoși. Vreau să-mi fac o carieră în fitness, nu sunt înnebunită după câștig. Sunt o persoană minimalistă, banii nu m-au definit niciodată. Financiar sunt OK. Dar visul meu este ca fundația mea să ajute oamenii nevoiași, poate să am un show TV, să am o sală de sport la Dubai, vreau să-mi duc viața pe tiparul de acum. Poți ajunge să câștigi 10.000 de dolari pe lună, dacă ești instructor de elită”, a mai spus Synthia Jacob.

Automobile de lux de circa 2.000.000 lei, cu scopul de a fi vândute la piese, aduse în țară prin contrabandă. O întreagă schemă, investigată

Polițiștii de frontieră, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță finalizarea investigațiilor în dosarul mașinilor introduse în Moldova prin contrabandă, pentru punerea în vânzare a pieselor, în valoare de circa 2.000.000 lei, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției de Frontieră.

Acestea sunt șapte la număr (de diferite modele – Porsche, Mercedes, BMW, Audi) și au fost introduse ilegal din statele Uniunii Europene, dar și din Marea Britanie. Dintre acestea, patru mașini sunt furate din Marea Britanie, iar trei au fost introduse în Moldova fără ca să figureze în registrul traversărilor frontierei (aspect care și el face obiectul investigațiilor). De asemenea, au fost stabilite și alte mijloace de transport introduse ilegal, prin aceeași metodă, iar oamenii legii urmează să stabilească locul aflării lor.

Reamintim, în același dosar, la începutul lunii mai 2024 au avut loc percheziții în cinci localități, de unde au fost ridicate atât mașini funcționale, cât și spre dezasamblare și piese spre vânzare în valoare de circa 6.000.000 lei. De asemenea, la jumătatea lunii mai autoritățile anunțau anunță încă o captură de mașini dezasamblate și piese de contrabandă, de circa 14.000.000 lei.

Acum, urmare a acestor percheziții, au fost depistate toate cele șapte automobile de contrabandă, iar Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) urmează să trimită dosarul în judecată. În dosar sunt patru învinuiți, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, inclusiv organizatorul grupului infracțional (motivat de perspectiva unui câștig rapid, deși infracțional), care între timp beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Menționăm, în privința unuia din ei Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis spre examinare Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, un dosar penal anunțat public în iulie 2023 – contrabandă cu trei automobile furate din statele UE și importate din Lituania în Moldova, în valoare de peste 1.000.000 lei.

Din 1 iulie, 46 de tineri vor urma stagii plătite în cadrul Aparatului Președintelui, Secretariatului Parlamentului, Cancelariei de Stat, ministerelor și altor autorități publice

Din 1 iulie, 46 de tineri vor urma stagii plătite în cadrul Aparatului Președintelui, Secretariatului Parlamentului, Cancelariei de Stat, ministerelor și altor autorități publice. Persoanele selectate au participat, astăzi, la evenimentul de deschidere a celei de-a doua ediții a Programului de stagii plătite în serviciului public, informează unica.md cu referire la un comunicat al Guvernului.

Secretara de stat a Guvernului, Ana Calinici, a apreciat interesul stagiarilor selectați și a menționat că tinerii sunt bineveniți în administrația publică, pentru că aceștia au competențele și abilitățile necesare, dar și aduc un suflu nou în sistem. Oficiala a mai subliniat că tinerii au posibilitatea să contribuie la construirea Europei acasă, să vadă din interior cum au loc negocierile cu Uniunea Europeană și să urmărească întregul proces de aderare la blocul comunitar. 

„La baza integrării europene este serviciul public, de competențele și capacitățile administrației publice depinde foarte mult progresul Republicii Moldova pe calea integrării europene”, a declarat Ana Calinici. 

Stagiarii selectați în cadrul programului lansat de Guvern vor primi o bursă lunară neimpozabilă de 3000 de lei. După desfășurarea stagiului cu o durată de 480 de ore și obținerea calificativului „foarte bine”, aceștia vor putea fi angajați fără concurs sau plasați în corpul de rezervă al stagiarilor, pe o perioadă de 12 luni de la eliberarea certificatului de stagiu.

Totodată, 65 de tineri vor urma programul de stagii lansat de Delegația Uniunii Europene la Chișinău.

Dorin Recean, în discuții despre pașii pe care țara noastră urmează să-i facă în procesul de integrare europeană

Integrarea europeană a Republicii Moldova va contribui la crearea unei comunități europene mai sigure și mai prospere. Despre beneficiile extinderii Uniunii Europene și pașii pe care-i urmează țara noastră în acest proces au vorbit prim-ministrul Dorin Recean și Olivér Várhelyi, Comisarul european pentru vecinătate și extindere, în cadrul unei întrevederi, informează unica.md cu referire la un comunicat al Guvernului.


Discuțiile s-au axat pe aspecte de securitate regională și consolidarea cooperării în acest domeniu, combaterea dezinformării și a amenințărilor hibride și etapele pe care țara noastră le urmează în procesul de aderare la Uniunea Europeană.


Premierul Dorin Recean a reconfirmat angajamentul autorităților în implementarea reformelor structurale și alinierea la standardele europene în domeniile cheie, cum ar fi justiția, drepturile omului, economia. În același timp, a fost solicitată sprijinirea și pe viitor a implementării acquis-ului comunitar, a dezvoltării infrastructurii și a procesului de reconstrucție a Ucrainei.


„Cu ajutorul politic, tehnic și financiar al partenerilor europeni am reușit să depășim șocul asupra economiei moldovenești, cauzat de războiul din țara vecină. Acum suntem hotărâți să creăm condiții pentru o creștere economică sustenabilă, pentru prosperitatea tuturor cetățenilor noștri”, a conchis prim-ministrul.

Cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani: „Ziua e toamnă, noaptea e iarnă”
Articolul anterior
În Coreea de Nord, uleiul de gătit se vinde acum la sticle de 50 ml
Articolul următor