A slăbit de sine stătător peste 70 de kilograme! Avea 170 de kg

Vreau să nu mă recunosc, vreau ca soțul să se reîndrăgostească de mine… dorința mea este să mă pot privi în oglindă fără rușine, sunt doar câteva din motivele care le-au adus la castingul Un Nou Început cu Unica. Doar specialiștii știu cât este de greu să alegi din 10 doar 3, pentru că fiecare a venit să le ceară ajutorul nu dintr-un moft, dar din necesitate.

separator
uniu prese sl

Vor avea la dispoziție 2, 4 și respectiv 6 săptămâni pentru a reveni la formele și dispoziția de altă dată. Aceste femei ne-au promis că vor profita din plin de această oportunitate.

Dacă îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Ștefanschi

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.unicasport.md

maze cafeMaze Cafe

Adresa: str. N. Dimo 1/1
Tel: 068683288

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Dara a filmat un videoclip într-o noapte!
Articolul anterior
Fericirea e atunci când în casă, în pat și în minte este unul și același om
Articolul următor