Fericirea e atunci când în casă, în pat și în minte este unul și același om

“Nimeni nu a anulat destinația spre fericire și nimeni nu a încetat să o caute: în omul de lângă, în clipe frumoase, în tăcere, în dragoste…”  scrie http://devorbacutine.eu/

femeie11-700x329

“Dar dacă omul de lângă nu este al tău, dacă clipele frumoase le-ai trăit cu altcineva, dacă tăcerea îți spune că suferi și dacă dragostea ai închis-o undeva în trecut, atunci degeaba cauți fericirea. Tu demult vei ști unde e ea și că e imposibil să o ai. Vei chema în casa ta străini ce-ți vor pune daruri scumpe pe masă, vei aduce în pat bărbați seducători ce-ți vor săruta corpul, vei lăsa în mintea ta suflete care nu-ți vor fi niciodată pereche. Și în tot acest timp vei ști că fericirea nu e a ta. Și nici a lor. Invers? Invers ar fi frumos, poate prea frumos. Sincer și cald, acel om va veni în casa ta cu flori, îți va așterne patul să vă culcați în doi și-ți va spune despre viața și tăcerile lui, ca gândul tău să fugă de fiecare dată încolo. Și așa și altfel, e viață.

Mulți cred că fericirea înseamnă case și lucruri de preț. O fi așa, dar să trăiești singură într-o casă plină cu oameni e trist, nu fericit. Mulți vorbesc despre fericire când își aduc aminte de-o experiență cu sex și mușchi. Dar să primești plăcere de la cei pe care i-ai urâ e dureros, nu fericit. Mulți dau fericirea pe cuvinte și gânduri despre el, unicul. Doar că atunci când ieri a fost în gând cineva, astăzi altul și mâine mult probabil al treilea, asta e chin, nu fericire. În dragoste, nu clipele de fericire contează și nici numărul lor, ci cu cine trăiești aceste clipe. Dacă trăiești un sentiment reciproc și atunci când o faci nu te gândești la trecut și nici la un probabil viitor cu altcineva, să te bucuri mult. Enorm. Se prea poate că atunci ești cel mai fericit om. Sau nu, cei mai fericiți oameni. un tot întreg.

Iată de ce femeile vor aprecia mai mult un buchet de flori cules de pe câmp decât o mie de trandafiri, o plimbare pe jos decât cu mașina, o noapte de dragoste decât o viață de sex. Pentru că și florile și plimbarea și dragostea îi vor fi oferite de același om, de omul lor. Celelalte nu. Celelalte sunt necesități și dovada că femeia încă mai știe foarte bine să sucească mințile unui bărbat. Sau bărbatul pe a unei femei. Pentru că fericirea e la fel și la bărbați. Să te culci cu o femeie, să o lași în casa și viața ta nu înseamnă să fii și fericit. Fericit ești atunci când toate lucrurile astea le faci cu o singură femeie. Ba și mai mult, fericit ești când știi că ești unicul femeii de lângă tine. Dacă nu, tu deja știi cum ești.

Contează să iubești. Trebuie să iubești în viață că altfel ai trecut-o în zadar. Uneori, pierzi dragostea și se pare că nimic nu mai are rost. Mergi din casă în casă, din pat în pat, din gând în gând. Uneori rămâi pe loc pentru mai mult timp, se poate și pentru toată viața. Dar nu trăiești fericirea. Și e greșit. Pentru că nu contează dacă s-a terminat, bucură-te că a fost. Dacă crezi că e sfârșit de fericire, întreabă-te dacă totul e bine. Dacă nu e bine, înseamnă că nu e sfârșit. Amintirile sunt frumoase, dar prezentul e cel care trebuie să dicteze amintirile. Prezentul alături de omul din casa, patul și gândul tău.

Așa că, fără nici un dubiu, fericirea e atunci când în casă, în pat și în minte este unul și același om. “

Sursa://devorbacutine.eu/

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.

separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.comCâteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.

separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.infoA slăbit de sine stătător peste 70 de kilograme! Avea 170 de kg
Articolul anterior
Soția nu-mi permite să sărbătoresc Crăciunul cu copiii! Care sunt drepturile mele?
Articolul următor