O femeie părăsită se gândește mai întâi cum să-și organizeze viața, apoi plânge!

Începem luna iunie cu o poveste care, suntem siguri,  va atinge strunele inimii a zeci de femei. Elena Calmâș a ajuns la limită. După trei ani de căsătorie a decis să pună punct unei relații care îi aducea doar nefericire. A încercat de câteva ori să plece, doar că nereușit.  

separator

Are 30 de ani și este lector universitar la Facultatea Urbanism și Arhitectură. O profesie care o impune să arate bine. Elena recunoaște, însă, că după divorț s-a cam relaxat și s-a neglijat. Așa că kilogramele în plus sunt parte din viața ei acum.

O poți admira pe Elena schimbată accesând link-ul dat!

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Ștefanschi

Dacă îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘

Parteneri:

Super Dent d
Super Dent
str. Columna 171;
Tel.: 0 22 844 600;
Program de lucru:
Luni-Vineri: 9:00-19:00;
Sâmbăta: 9:00-14:00
https://www.facebook.com/

Beauty House Salon (Make-up Artist Gabriela Ciubară)

Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău

Tel: +373 22 840404

Consuela-Logo-August-2014-300 copyConsuela
Chisinau Republica Moldova,
str. Teatrului 2/1,
info@consuela.md
unica sportUNICA SPORT
tel.: 060008000
www.unicasport.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

O tânără povesteşte despre lupta ei cu tumoarea şi banii ceruţi de medicii de la Institutul Oncologic
Articolul anterior
Copiii care și-au făcut de rușine părinții celebri!
Articolul următor