Nata Albot se retrage de pe lista partidului PAS pentru anticipatele din 11 iulie

Nata Albot anunță că se retrage de pe lista partidului PAS pentru anticipatele din 11 iulie.

Anunțul a fost făcut la două zile după ce Gheorghe Cavcaliuc, liderul actual al unui partid și fost șef adjunct al MAI, a declarat în cadrul unei emisiuni că, un candidat de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană, care anterior a fost prinsă pentru deținerea drogurilor.

„Pe scurt, nu m-am cerut in politica, nu m-a intersat un fotoliu, de deputat, nu pot spune ca e visul vieții mele, mi-as fi dorit, știu ca am curaj și voce. Mie mi se pare fain să vă molipsesc pe toți de acest curaj. Eu am decis să prioritizez, ținând cont de cauza care ne unește, noi vrem ca acasă să fie bine și ținând cont de cauza unei echipe, de toate aceste, am decis să nu fac mai mult rău echipei decât binele pe care l-am preconizat”, a spus Nata Albot, conform TV8.

Potrivit documentului publicat pe canale anonime de Telegram, incidentul a avut loc în decembrie 2017. Asupra cetățeanului s-a găsit cantitatea de 0,78 grame de marijuană, substanță care este atribuită la substanțele narcotice care nu sunt utilizate în scop medical, se arată în document. Poliția a confirmat autenticitatea documentului, dar nu și identitatea persoanei.

India a lansat primul medicament cu ,,rezultate excelente” în tratarea pacienților Covid-19
Articolul anterior
Natascha Kampusch, povestea copilei răpită la 10 ani și ținută captivă timp de aproape 9 ani, în subsolul unei locuințe
Articolul următor
Alte articole interesante