Irina Shayk s-a logodit cu Bradley Cooper. Iată cum arată inelul

Eveniment după eveniment în viața cuplului. Recent, am aflat că vor deveni părinți, iar acum că s-au logodit. Paparazzi au surprins și inelul de logodnă de pe degetul Irinei.

separator

Oficial! Irina Shayk e însărcinată

Vestea a venit din partea unui apropiat de-al cuplului.

“Cooper a cerut-o în căsătorie pe Shayk după ce au aflat că este însărcinată”, a declarat sursa pentru RadarOnline.

Actorul de 40 de ani și îngerașul Victoria’s Secret au avut până acum o relația tumultuoasă, însă vestea că vor deveni părinți i-a apropiat mai mult ca niciodată, scrie okmagazine.ro.

„Obișnuiau să se certe tot timpul, însă lucrurile au devenit serioase între cei doi după ce au aflat de sarcină. Atunci a decis Bradley să facă ceea ce trebuie într-o astfel de situație și se poartă foarte frumos cu viitoarea mămică acum”, a continuat apropiatul faimoasei perechi.

inel

Se pare că actorul i-a oferit frumoasei lui iubite un inel vintage.

“Nu este ceva extravagant, vreun model nou sau un inel foarte scump”, a continuat acesta.

Deocamdată vestea logodnei lor este ținută secretă. Irina poartă inelul în public, însă viitorii soți nu-și doresc docamdată să se facă mare tam-tam în jurul subiectului.

Kremlinul a lansat un ,,proiect” în care membrii elitei merg pe front și apar acolo ca „participanți la operațiunea militară specială”

Încercările Kremlinului de a-i prezenta pe copiii elitei rusești ca participanți egali în războiul împotriva Ucrainei alături de soldații obișnuiți au eșuat, cred experții cu care a vorbit The Moscow Times.

Kremlinul inventează basme pentru a atrage în război copii elitelor

În schimb, aceste eforturi au stârnit mai multe întrebări decât răspunsuri, au spus aceștia, transmite hotnews.ro.

Sâmbăta trecută, liderul grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a anunțat că Nikolai Peskov, fiul purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, ar fi fost „până la genunchi în noroi și rahat” pe câmpul de luptă alături de mercenarii săi timp de aproape șase luni.

Dmitri Peskov a confirmat acest lucru pentru presa rusă câteva zile mai târziu, dar nu a oferit alte detalii.

Neconcordanțele din povestea lui Peskov Jr. care s-ar fi alăturat grupului Wagner s-ar putea întoarce împotriva Kremlinului, în timp ce încearcă să motiveze rușii obișnuiți să se înroleze pentru a lupta înaintea unui contraatac ucrainean.

Abbas Gallyamov, un expert independent și fost redactor de discursuri pentru Putin, a declarat că dezvăluirea referitoare la fiul unui înalt oficial de la Kremlin care a luptat în Ucraina nu a fost un accident.

Una dintre principalele nemulțumiri ale rușilor împotriva regimului este tendința acestuia de a transfera consecințele negative ale deciziilor sale asupra publicului, în timp ce oficialii se bucură de beneficii, a declarat Gallyamov pentru The Moscow Times.

„În situație de război, această nedreptate este percepută în mod deosebit de acut, deoarece nu este vorba despre venituri economice, ci despre viața însăși”, a spus Gallyamov.

„De aceea, Kremlinul a lansat un proiect în care membrii elitei merg pe front și apar acolo ca „participanți la [operațiunea militară specială]”.”

Kremlinul, speriat de contraofensiva ucraineană?

14 luni de război au lăsat forțele Rusiei puternic epuizate, spun experții, iar o contraofensivă ucraineană i-a dat un semnal Moscovei că e nevoie să își întărească efectivele.

În același timp, narațiunea Kremlinului despre război și reclamele privind înrolarea nu au reușit să convingă bărbații ruși să se alăture armatei.

Pentru a crește oportunitățile de a recruta recruți pentru armată, Kremlinul a pregătit discret legi pentru digitalizarea recrutării și mobilizării, care au fost rapid aprobate în Duma de Stat în această lună.

Vestea că Peskov Jr. ar fi luptat în Ucraina se pare că a făcut parte din eforturile Kremlinului de a stimula înrolarea.

Peskov Junior nu voia să meargă în armată în septembrie

Dar Nikolai Peskov, în vârstă de 33 de ani, care a petrecut mai mulți ani la Londra și care a lucrat ulterior ca corespondent al postului de televiziune pro-Kremlin RT, a fost ținta unei farse telefonice în septembrie, în care părea reticent să se înroleze în armată.

În conversația telefonică transmisă în direct pe YouTube, un asociat al lui Alexei Navalnîi s-a prezentat lui Nikolai Peskov ca recrutor militar.

Peskov Jr. a refuzat cererea interlocutorului de a se prezenta la biroul de recrutare, promițând să „rezolve problema la un alt nivel”, făcând probabil aluzie la influentul său tată.

Glumețul l-a sunat, de asemenea, pe Alexei Mishustin, fiul premierului rus Mihail Mishustin, care a spus că studiază la universitate și că „nu are încă dorința de a lupta”.

În urma declarației lui Prigojin din această săptămână, Peskov Jr. a declarat tabloidului pro-Kremlin Komsomolskaia Pravda că plănuia deja să se alăture lui Wagner în ziua în care a fost păcălit.

„Am simțit că era datoria mea. Nu puteam să stau pe margine și să privesc cum atât prietenii, cât și alți oameni merg acolo”, a spus el, susținând că a „realizat o ispravă” și chiar a primit o medalie pentru curaj.

Propagandiștii au luat repede inițiativa

Propagandiștii ruși au sărit rapid să vorbească despre povestea presupusului serviciu militar al lui Peskov Jr.

Șefa RT, Margarita Simonian, a declarat că știa de mult timp despre serviciul lui Peskov Jr. în Wagner, deoarece tatăl său i-a povestit personal despre acest lucru în timpul unei cine amicale, dar a cerut să nu facă publică informația. Dar în declarația sa, ea s-a referit la Peskov Jr. ca fiind „Sasha”, a remarcat un jurnalist rus de la BBC.

Iar Vladimir Soloviov, un prezentator al postului de televiziune de stat Rossiya-1, a publicat un interviu cu Peskov Jr. în zona de luptă care ar fi fost filmat iarna, pe front.

„Numele lui a apărut de curând, luptă în Wagner, a devenit foarte faimos. Dar ce altă alegere are? Este nepotul unui mareșal legendar, fiul unui celebru oficial al statului rus. Acesta este Nikolai Dmitrievici Peskov”, a declarat Soloviov.

Experții se îndoiesc că Peskov Junior a ajuns pe front

Prigojin susține că fiul lui Peskov a petrecut aproape șase luni luptând în Ucraina ca parte a unui echipaj al unui lansator de rachete, dar a servit sub un alt nume, folosind „documente false” pentru a-și ascunde identitatea.

„El [Dmitri Peskov] a venit la mine spunându-mi: „De ce nu-l luați, ca simplu artilerist”. Și tipul a servit ca oricine altcineva. Doar un simplu artilerist, băgat până la genunchi în noroi și rahat, manevrând un Uragan [lansator de rachete]”, a declarat Prigojin, adăugând că Peskov Sr. „a avut cândva reputația de a fi un liberal total”.

Cu toate acestea, experți independenți au exprimat îndoieli că fiul lui Peskov a ajuns vreodată în prima linie a frontului.

Analistul militar independent și fondatorul Conflict Intelligence Team, Ruslan Leviev, a declarat că sistemele de lansatoare de rachete Uragan sunt în mod normal poziționate la zeci de kilometri distanță de câmpul de luptă.

„Aceste [sisteme] se află suficient de departe de linia frontului (au o rază de tragere de până la 35 de kilometri), riscurile sunt minime și nu înțeleg de ce se menționează ‘până la genunchi în noroi'”, a scris Leviev pe Twitter.

A vândut mașina în timp ce se afla pe front?

În plus, afirmația privind șederea prelungită a lui Peskov Jr. pe front pare inconsecventă cu faptul că, în toamna și iarna 2022-2023, Tesla Model X pe care o deține a fost surprinsă în mod repetat încălcând limitele de viteză în Moscova, ceea ce a dus la mai multe amenzi.

Iar la 28 martie, în timp ce Peskov Jr. ar fi fost pe front, mașina sa a fost vândută unui bărbat din regiunea Tver din nord-vestul Rusiei, a relatat postul de știri independent Sota.

„Este foarte neîndemânatic făcut. Este clar că au vrut să arate că și copiii elitei sunt implicați în operațiunea [militară]. Dar există întrebări cu privire la modul în care se face, pentru că a trecut mai mult de un an de la începutul războiului. Iar reacțiile la acest lucru sunt neclare”, a declarat un fost oficial guvernamental de rang înalt pentru The Moscow Times, sub rezerva anonimatului.

„Dacă ar fi fost făcută în mod curat, ar fi fost eficientă. Dar, din moment ce au existat multe dezvăluiri despre faptul că a fost un fals, iar Peskov Jr. nu a fost de fapt niciodată în Ucraina, efectul real a fost în schimb negativ”, a declarat Gallyamov pentru The Moscow Times.

„Poporul rus este obișnuit cu faptul că autoritățile construiesc în mod constant sate Potemkin, așa că, de îndată ce apar dezmințiri rezonabile, oamenii le cred cu ușurință”, a spus el.

Cea mai bogată bloggeriță din Rusia, reținută la granița cu Belarus în timp ce încerca să părăsească țara

Bloggerița Elena Blinovskaia, cunoscută în Rusia pentru „Maratonul Dorințelor”, a fost reținută de autorități pentru acuzații de evaziune fiscală când încerca să treacă în Belarus, de unde dorea să zboare în Uzbekistan, scrie Kommersant, conform Hotnews.

Blinovskaia, care-și spune zâna dorințelor, plasată în arest acasă

Un dosar penal a fost deschis împotriva lui Blinovskaia pentru evaziune fiscală în valoare totală de peste 918 milioane de ruble, adică circa 10 milioane de euro.

Potrivit unei surse Kommersant, Elena Blinovskaia plănuia să părăsească Rusia cu destinația Belarus, de unde ulterior dorea să zboare în Uzbekistan. Ea a închiriat o mașină Maybach pentru a trece granița, dar a fost reținută în regiunea Smolensk, la granița cu Belarus.

Potrivit anchetatorilor, Blinovskaia și-a subestimat veniturile încasate și nu a plătit impozite în valoare totală de peste 918 milioane de ruble în perioada 2019-2021.

Elena Blinovskaia este cunoscută internauților ruși din 2013, când a început să efectueze antrenamente psihologice intitulate „Maratonul dorințelor”. Ea a studiat economia la universitatea de stat din Iaroslav, a fost angajată apoi pe un post de contabilă, iar ulterior a început afaceri pe cont propriu, notează portalul ruscrime.com.

Vedeta a pretins în aparițiile sale publice și în interviurile date că și-a dezvoltat propria tehnică de îndeplinire a dorințelor, pe care a împărtășit-o cu zeci de mii de cursanți.

Blinovskaia este cunoscută în Rusia și pentru petrecerile de un lux exorbitant pe care le dă. În 2021, când a împlinit 40 de ani, a cheltuit 120 de milioane de ruble pentru a-și serba ziua de naștere, plus costul închirierii unui întreg hotel în republica rusă Altai.

„Odihniți-vă în pace, îngerașii mei!” Olga și fetița ei Veronica, de 2 anișori, ucise în atacul cu rachetă din Dnipro

Rușii continuă să omoare civili nevinovaţi în Ucraina, să distrugă case și să despartă familii. Cel puţin 25 de oameni au murit şi peste 20 au fost răniţi după bombardamentele distrugătoare care au lovit Dnipro şi Uman, vineri dimineață. Printre victime, o mamă de 31 de ani și fetița ei de doar 2 anișori. Viața lor s-a încheiat brusc și brutal, când o rachetă rusească le-a distrus casa, transmite Observator.

Tânăra mamă, împreună cu soțul și fetița de 2 ani se mutaseră la părinții ei din Dnipro, dintr-o altă parte a orașului, tocmai pentru a fi în siguranță.

O rudă a povestit pentru Suspilne că, în momentul atacului cu rachetă, toți cei cinci se aflau în casă. Lovitura a fost fatală pentru mama de 31 de ani și fetița ei de 2 ani. Tatăl copilei a supraviețuit, iar părinții femeii au fost răniți și se află la Terapie Intensivă.

Verișoara tinerei mame ucise în atac a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Nu m-am gândit niciodată că mă va afecta pe mine și pe familia mea. În această dimineață, o rachetă mi-a ucis verișoara și nepoțica de 2 ani. Unchiul și mătușa sunt internați în spital, iar casa este distrusă complet. Lumea mea este distrusă și devastată. Odihniți-vă în pace, îngerașii mei! Vă iubesc foarte mult”.

Reamintim că în dimineața zilei de 28 aprilie, Rusia a lansat un alt atac masiv cu rachete asupra Ucrainei, în urma căruia există victime și distrugeri în Uman și Dnipro și Ukrainka. Kievul susţine că a interceptat 21 din cele 23 de rachete de croazieră și au distrus două drone.

Potrivit lui Ihor Klymenko, ministrul ucrainean al Afacerilor Interne, în Uman, una dintre rachete a lovit un bloc de 9 etaje. „Astăzi (vineri n.r.), la ora 4:30, inamicul a lansat un atac cu rachetă asupra orașului Uman. Una dintre rachete a lovit o clădire de locuințe cu nouă etaje. Prima scară a fost practic distrusă. Potrivit datelor preliminare, acolo locuiau 109 persoane. Erau 46 de apartamente, dintre care 27 au fost complet distruse”, a spus Klymenko. 

2 exerciții eficiente pentru fese ridicate și mari
Articolul anterior
Apariție de senzație! Stela Popa, pe copertele a două reviste din România
Articolul următor