Ediția 15, ep. 2: Cele mai noi tehnologii testate de participantele proiectului ”Slăbește sănătos”

Participantele proiectului Slăbește Sănătos au început în forță antrenamentele în sălile Unica Sport. Fiecărei concurente i-a fost desemnat câte un instructor. Telemarket.md le-a oferit participantelor echipamente sportive: ținute, covorașe, gantere, șorturi și brâie pentru slăbit, discuri pentru talie și multe alte accesorii.  Apoi, au fost invitate în magazinul Enter pentru a testa cele mai noi device-uri pentru o viață sănătoasă.

separator

 

 

Timp de 16 ani, Telemarket.md oferă o gamă largă de produse clienților din întreaga țară: cum ar fi aparate de uz casnic, accesorii sportive, produse cosmetice și parfumuri, produse chimice de uz casnic și multe altele. Pe lângă faptul că găsiți cele mai bune prețuri în magazinele telemarket.md, puteți achiziționa orice produs de pe site-ul telemarket.md, livrarea se face în orice colt al țării.

 

Participantele proiectului Slăbește sănătos au primit în dar de la Enter câte o brățară Xiaomi, care pe lângă monitorizarea pulsului și a pașilor, anunță când sună telefonul sau poate fi folosită pe post de deșteptător.  Astfel, lupta cu kilogramele în plus poate fi nu doar o activitate monotonă și istovitoare, ci dinamică, plăcută și ”inteligentă”.

Mereu în pas cu cele mai noi gadgeturi fitness, dar și tot felul de device-uri pentru un healthy lifestyle, Enter are pregătit topul dispozitivelor must-have dacă ați decis să slăbiți împreună cu noi. Performane, „talentate” de-a binelea, cu design ergonomic și stilat, fiecare din ele deschid calea spre noi recorduri, unde campionii sunteți chiar voi, cei care de-acasă, care duceți un mod de viață sănătos.

Partenerii noștri
alte Articole interesante