Ana a slăbit 15 kg și a devenit una din câștigătoarele proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’

Ana are 26 ani. Ea este una din câștigătoarele celei de-a 10-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’. Ana este una dintre femeile fericite care au reușit să dea jos kilogramele în plus cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport și platformei online de slăbit GalinaTomas.com.

Ana și-a schimbat radical stilul de viață și vorbește despre lucrurile bune care i s-au întâmplat odată cu accesarea platformei online GalinaTomas.com și grupului Facebook ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”.

,,Salutare. Mă numesc Ana, am 26 de ani și sunt una din câștigătoarele celei de-a 10-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Acest proiect mi-a schimbat viața, am reușit să slăbesc 15 kg și am învățat cum să mănânc corect – nu este vorba despre o dietă, ci despre o reeducare alimentară. Acum știu când și cum trebuie să mă alimentez, cum trebuie să combin alimentele ca să mă mențin slabă și sănătoasă.

Trebuie să recunosc că acum, după ce am slăbit 15 kg, mă simt mult mai ușoară, mai plină de energie, mai sănătoasă și mai binedispusă. Îmi place că pot să îmbrac hainele de altădată și să-mi aleg mult mai ușor noile ținute. Îmi place cum arăt și mă mândresc cu corpul meu. Îi mulțumesc ambasadoarei mele din cadrul Centrului Online de Nutriție și Sport, Doinița Pletosu, care m-a ajutat cu sfaturi și m-a încurajat mereu să continui lupta spre visul meu, oferindu-mi de fiecare dată răspuns la toate întrebările mele.

E foarte ușor, e foarte motivant – într-o comunitate de femei puternice, ambițioase, unde toată lumea tinde spre scopuri frumoase. Recomand tuturor femeilor acest proiect minunat”. Vezi video-ul aici și află istoria de succes a Anei!

Vrei să devii chiar tu o istorie de succes? Accesează www.galinatomas.com și apasă butonul Aplică acum!

Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kg, în cinci luni

Cunoscută pentru rolul ei emblematic din serialul de la NBC „This Is Us”, actrița a fost pe deplin deschisă despre călătoria ei de slăbire din viața reală, la fel ca personajul ei din dramă, Kate Pearson. În timp ce era o actriță de succes, Metz se gândea constant la lupta ei continuă cu greutatea. Această luptă a dus în cele din urmă la eliminarea a 45 de kg.

First Look at Chrissy Metz hosting Meet Your Makers Showdown! -

Deși Metz nu mai lasă greutatea să interfereze cu succesul ei, a fost o călătorie lungă pentru ea să se simtă confortabil în pielea ei. În timpul eforturilor ei de slăbire, ea a făcut câteva schimbări în stilul de viață pentru a ajuta la pierderea kilogramelor. Potrivit People, Metz a slăbit 45 de kilograme mâncând mai puțin și făcând mai multă mișcare.

„Tot ce am făcut a fost să mănânc o dietă de 2.000 de calorii și să merg 20 de minute pe zi”, a spus ea pentru People.

Dezechilibrul caloric este cauza numărul unu a creșterii în greutate. În esență, dacă mănânci mai multe calorii decât arzi, atunci vei ajunge să te îngrași. Mai ales în zilele noastre, avem tendința de a mânca alimente procesate mai bogate în calorii și mai puține alimente integrale. Stăm mai mult pe scaun, ceea ce nu ajută la scăderea în greutate. De aceea, consumul unui număr mai mic de calorii și mișcarea, chiar și pentru o perioadă scurtă, pe parcursul zilei pot fi benefice pentru pierderea în greutate.

Este important să te concentrezi pe calitatea și cantitatea alimentelor.

Chrissy Metz Weight Loss 2022: Can A Plus Size Actress Do It? - Daily Hawker

Slăbirea lui Metz s-a întâmplat rapid, în decurs de 5 luni. Ea a avut nevoie să slăbească pentru a ajunge în lumea filmului. De atunci, din fericire, ea a devenit mai atentă cu corpul ei, concentrându-se pe a fi sănătoasă pentru ea însăși, nu pentru mass-media.

Chrissy Metz și-a dorit să-și schimbe complet viața

Metz a spus pentru publicațiile internaționale că ia măsuri pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, ea clarifică că opririle de-a lungul călătoriei sale de pierdere în greutate nu sunt pentru nimeni, în afară de ea însăși.

„Vreau să am un corp în formă, sănătos și să nu fiu pusă într-o cutie. Nu vreau să fiu limitată de nimic”, spunea Metz în interviu.

sursa

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

11 divinuri din Moldova au primit medalii de aur şi argint la un eveniment de profil organizat în Marea Britanie
Articolul anterior
Un agricultor are 90 de tone de varză pe câmp și nu are unde să le vândă
Articolul următor