Cum își menține greutatea? Vera Brejneva a dezvăluit secretele sale

Vera Brejneva, în vârstă de 39 de ani, a împărtășit detalii despre stilul său de viață. Vedeta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Vera nu a ascuns niciodată că își datorează formele nu doar geneticii, ci și muncii constante: ea nu își întrerupe antrenamentul nici în vacanță. De asemenea, vedeta pop își monitorizează cu atenție dieta. Aceasta a răspuns întrebărilor fanilor săi. De data aceasta, una dintre fete a întrebat-o pe artistă cum să slăbească atunci când nu există voință și motivație.

Vera a fost foarte sinceră, deși a răspuns dur la această întrebare.

Как похудеть девушке? Вера Брежнева раскрыла личные секреты

„În nici un fel. A avea grijă de sănătatea și corpul tău este aceeași muncă. Este nevoie de disciplină, responsabilitate, dragoste pentru această muncă și înțelegere a scopului. Dacă nu ai nicio motivație, înseamnă că totul din viața ta îți convine. Și asta înseamnă că nimic nu se va schimba ”, a declarat Vera.

Artista a subliniat că ea însăși nu face sport în fiecare zi, ci de 2-3 ori pe săptămână.

Вера Брежнева объяснила, как похудеть

„De cele mai multe ori pur și simplu nu am timp, uneori se întâmplă mai rar. Depinde de cât sunt de ocupată, dar încerc să mă încălzesc dimineața pentru cel puțin 10 minute. Pe covor. Încet, încet, pe o muzică bună. Uite, o astfel de trezire”, a recunoscut artista.

Певица рассказала о своем пробуждении

Actrița a mai adăugat că greutatea în sine nu spune totul – nici despre sănătate, nici despre starea fizică.

„Pentru unii, norma este de 50 de kilograme, dar pentru unii o astfel de cifră poate părea prea mică. Dar dacă ești atât de interesat, atunci înălțimea mea este de 170 de centimetri, iar greutatea mea este de 55 de kilograme”, a explicat una dintre cele mai sexy artiste din Rusia.

A impresionat o lume întreagă! Povestea Martei, medicul ucrainean care la 51 de ani se antrenează ca să-și apere țara: „Important să nu fii speriat”
Articolul anterior
Electrocasnicele pe care trebuie să le scoţi din priză, noaptea. Vei plăti mai puţin la curent
Articolul următor