A slăbit 40 de kilograme facând trei schimbări nesemnificative în viață!

Amanda, o tânără de 26 de ani, cântărea aproximativ 100 de kilograme. După ce și-a schimbat modul de viață și stilul alimentar, aceasta a slăbit 40 de kilograme.

separator

Iată care sunt sfaturile femeii:

1. Consumă alimente bogate în proteine. O astfel de dietă te scapă de obezitate, diabet, osteoporoză și reduce colesterolul rău. Ouăle, fructele de mare, lactatele sărace în grăsimi, carnea de vită slabă, semințele de cânepă, legumele cu frunze verzi, cartofii și cruciferele nu trebuie să îți lipsească din alimentație.

2. Controlează porțiile! Acest pas este esențial, dacă vrei să slăbești. Trebuie să îți împarți mâncarea într-un mod cât mai sănătos, iar acest proces poate fi dur, din cauza mentalității și a obiceiurilor pe care le ai deja. Folosește farfurii mai mici, citește cu atenție etichetele alimentelor pe care le cumperi și crește cantitatea de fibre și de apă pe care o consumi.

3. Mergi la antrenamente! Sportul este foarte important când vrei să scapi de kilogramele în plus. Fă o oră de exerciții pe zi și vei topi grăsimea. De altfel, Amanda susține că exercițiile fizice sunt cea mai importantă parte din dietă.

Vezi în filmulețul de mai jos cât de mult s-a schimbat Amanda într-un an, după ce a făcut aceste trei schimbări.

sursa

Dedicația Olgăi Ciolacu la nunta fiicei ei!
Articolul anterior
Nu ştiai! Greşeli alimentare care te împiedică să slăbeşti
Articolul următor
Alte articole interesante