A slăbit 77 de kilograme fără diete

A decis să slăbescă atunci când fiul ei a rămas dezamăgit că nu poate să se plimbe împreună cu ea. Dietele drastice nu au ajutat-o pe

separator
Jessica Welch să scadă din kilograme. Dar nu a renunţat la gândul că poate arata altfel. Iată cum a reuşit aceasta să dea jos 77 de kilograme.  

Stilul de viaţă

,,Aveam 147 de kilograme, pe care le-am adăugat treptat, de la vârsta de 9 ani. În adolescenţă ajunsesem să cântăresc 100 de kilograme. Pe parcurs am ţinut multe dintre dietele care mă ajutau să slăbesc 3, 5, poate 9 kg, însă în cel mai scurt timp reveneam la greutatea iniţială. Dacă ar fi să menţionez, problema mea au fost obiceiurile mele alimentare. Mâncam orice, mâncam mult, mâncam ,, emoţional’’ şi acest lucru se întâmpla extrem de necontrolat’’.

Schimbarea  

,,Decizia am luat-o dintr-odată, din acel moment am fost hotărâtă că lucrurile nu pot să mai continue în acest mod, am un copil și are nevoie de un părinte sănătos. Am început să slăbesc din luna mai a anului 2012. Progresul a fost foarte lent, însă timpul a meritat. Pentru început, am eliminat băuturile carbogazoase şi am reuşit să dau jos 9 kg. Apoi, am tăiat din calorii, am exclus mesele în oraş, bucatele prăjite, fast-food-urile şi slăbisem încă 11 kg. Timp de un an, am scăpat de 20 de kg, fiind extrem de atentă la meniu, la cantitate şi făcând doar alegeri sănătoase. Abia după ce slăbisem 22 de kg, am putut merge la antrenamentele la sală de trei ori pe săptămână, iar în restul zilelor alergam. Până în acel moment nu puteam să mă deplasez măcar 1.000 de metri, era cumplit’’.

Recompensa

Copilul meu a fost foarte dezamăgit când anul trecut la Disney nu am putut urca împreună pe un montagne russe din cauza greutăţii mele. Acum mă îmbrăţişează şi-mi spune: „Mami, mâinile mele se ating!”.

Sfaturile Jessicai

,,În jurnalul meu am notat ce am voie să mănânc, cât ar trebui să mănânc, ce este nevoie să exclud din alimentaţie şi care alimente mă pot ajuta să slăbesc, iar acest lucru mă responsabilizează. Celor care vor să slăbească, le sugerez să-şi formeze un program de antrenament. Odată ce ai aflat care dintre exerciţii sunt o prioritate pentru tine, ele vor deveni un obicei. Eu am grijă să respect inclusiv orele de somn, să nu dorm mai puţin de 8 ore pe noapte şi să am un program de alimentaţie stabil, disciplinat, ceea ce anterior mi-a lipsit mult. Oricine poate să facă acest lucru pentru sine. Nimeni nu a putut vreodată să mă convingă să slăbesc, a trebuit să conştintizez singură acest lucuru. Dacă ești pregătită în acest sens, rezultatele nu întârzie să apară’’.

Alexandru Lozanciuc îl distruge pe Ionel Istrati: “Nu-mi place videoclipul lui, pentru că arată acolo vaci …”
Articolul anterior
Vedetele care au recunoscut că folosesc marijuana
Articolul următor
Alte articole interesante