Grație și frumusețe a obținut Stela Cuzub după ce a slăbit 16 kg

La cei 51 de ani arată mult mai bine decât la 30. Vorbim de Stela Cuzub care a slăbit 16 kg datorită perseverenței și dorinței de fi sănătoasă în propriul corp. Este dovedit faptul că gândirea pozitivă te ajută să îți schimbi stilul de viață, să slăbești și să te simți minunat. Și dacă nu-ți vine să crezi, iată povestea de succes a eroinei noastre care cu siguranță te va inspira.

separator

”Toată viața am fost durdulie de aceea am ținut tot felul de diete. Oricum, acestea nu fucționau, cedam de fiecare dată și mă îngrășam și mai mult. În urmă cu un an și jumătate, cumătra mea Oxana Lișenco a hotărât să slăbească și a cumpărat un abonament pe galinatomas.com, după care a intrat automat în grupul privat de pe facebook ”Galina Tomaș îți cumpără kg”. Într-un timp foarte scurt, ea a slăbit și viața ei s-a schimbat radical. Astfel, Oxana a demonstrat tuturor că este posibil să slăbească și m-a motivat, și pe mine să îmi schimb viziunea despre mâncare și stil sănătos de viață. Datorită seminarelor oferite de doamna Galina Tomaș am învățat cum este corect să combin alimentele, când și cum să fac sport și nu în ultimpul rând, cum să beau apă – aliatul de siguranță în procesul de slăbire. Chiar și zilele de detox eu le făceam și le fac doar pe apă. Evident că la început mi-a fost foarte greu, orele de sport mă epuizau mult. Acum, lucrurile stau altfel, deoarece fără mișcare nu trece nici o zi. Sunt la etapa de menținere și tonifiere. O dată la câteva luni fac analizele medicale, rezultate de fiecare dată bune, grație alimentației echilibrate și sorelor de sport. Vreau să le mulțumesc din toată inima d.Galina Tomaș și echipei extraordinare a Centrului online de  nutriție și sport galinatomas.com.

Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a 6-a edție a proiectului on-line: ”Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face chiar astăzi și până pe data de 23 mai.

Fashion Soirée Resort Collections 2019 – evenimentul de modă revine cu cele mai noi colecții și tendințe vestimentare pentru sezonul estival!
Articolul anterior
Decăderea unei femei frumoase: Heather Locklear, internată din nou la recuperare
Articolul următor
Alte articole interesante