Pentru a începe toamna în forță, Unica Sport îți oferă mega reduceri. Pe 1 septembrie, poți cumpăra abonamentul la cel mai mic preț!
1 septembrie- 50% reducere;
2 septembrie- 40% reducere;
3 septembrie- 30% reducere.
Vino în sălile noastre și achită abonamentul lunar pe data de 1, 2, 3 septembrie pentru a profita de reducerea dorită la abonamentul tău.
Dacă nu reușești să vii la sală, trebuie să completezi formularul de înregistrare pe Unica.md, la rubrica Shape. Vei obține un cod unic alcătuit din litere și cifre. În baza codului unic vei putea achita abonamentul sport păstrându-ți dreptul la reducere timp de 5 zile din momentul completării formularului. Important este să completezi formularul în ziua în care îți dorești reducerea.
Cea mai mare rețea de săli de sport din Moldova mulțumește clienților pentru încrederea și aprecierea acordată pe parcursul a 17 ani de activitate!
Reducerile pentru bărbații care frecventează sala Unica Men diferă de cele ale femeilor care se antrenează la Unica Sport!
Pentru mai multe detalii despre antrenamentele pentru bărbați, vă rugăm să sunați la numărul 069 664 332.
Pentru mai multe detalii despre antrenamentele pentru femei, vă rugăm să sunați la numărul 068 752 223.
Andreea Marin a dezvăluit cum a slăbit 13 kilograme: „Simt că am întinerit, asta face pierderea în greutate”
Andreea Marin surprinde pe toată lumea și la vârsta de 49 de ani reușește să aibă o siluetă de invidiat.
Andreea Marin a slăbit 13 kilograme după o dietă simplă. Vedeta are grijă de sănătatea sa și face și multă mișcare.
„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.
Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru’, a declarat Andreea Marin, potrivit www.kfetele.ro.
„Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.
Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului’, a mai spus vedeta.
„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec.
Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării’, spunea Andreea Marin în urmă cu ceva vreme.
„Eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel.
În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat.
Ea a fost inventată de un om de știință, medic cu reputație în domeniul obezității din Danemarca, acum 41 de ani, a trecut așadar testul timpului și peste 200 de milioane de porții dietetice din acest program au fost consumate în acest timp de către europeni, asiatici, australieni, oameni care fie își doreau să slăbească, fie să se mențină, fie își doreau echilibrarea corpului și prevenția. Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb”, spunea Andreea Marin.
Merită să ținem foame ca să slăbim? Ce spune medicul nutriționist Mihaela Bilic
Slăbitul nu este un proces ușor. Topirea kilogramelor în plus necesită mult efort, ambiție și dorință de rând cu reducerea numărului de calorii ingerate, adoptarea unui regim alimentar rațional și practicarea tipurilor de exerciții fizice care ard grăsimi.
Unde se duce grăsimea din interior, viscerală, sau cea de sub piele – când se duce? Merită să ținem foame ca să slăbim? Medicul nutriționist Mihaela Bilic oferă răspuns la câteva întrebări curioase.
,,Când lipsește mâncarea, avem rezerve de glucoză în ficat și mușchi. Primul lucru care este scos la bătaie este această glucoză. Sunt cam, aș spune, 600 de grame. Ea, glucoza, asta este o formă apoasă, se numește glicogen.
Este legată, fiecare moleculă, de patru molecule de apă.
De 600 de grame legate de patru molecule de apă înseamnă cam 2,5 kg pe cântar, pe care noi le pierdem în primele 2-3 zile de înfometare.
Foarte multe persoane sunt fericite de cura de slăbire pe care au început-o, pline de entuziasm, pentru că văd rezultate imediat.
În momentul în care scoatem, mai ales zahărul și făinoasele din dietă, se pierde și glicogenul din ficat și din mușchi. Și ce să vezi? În 3 zile slăbim 3 kg. Avem impresia că funcționează. Totul este ușor.
Ei bine, nici măcar un grand de grăsime nu s-a topit până în momentul ăsta.
De ce spun asta? Pentru că majoritatea curelor de slăbire se termină după 3 zile, ca orice minune. Omul zice lasă că mă mai apuc și altădată. Acuma am poftă de ceva bun.
Dacă noi în continuare aducem foarte puțină mâncare din exterior, atunci, organismul – vrea, nu vrea – trebuie să mențină glicemia și să dea combustibil celulelor.
Și de unde ia combustia? Abia aici intră la bătaie, să spunem așa, se apelează la rezervele de grăsime din organism.
Ficatul este acest organ extraordinar care știe să transforme grăsimea de rezervă în glucoză și s-o trimită în tot corpul. Dar nu doar grăsimea o ia, ci din păcate ia și proteinele din mușchi. Deci nu vă așteptați atunci când vedeți pe cântar kilogramele pierdute că sunt doar din grăsime? Aș spune din contră.
Grăsimea se duce ultima, adică organismul, pentru că așa consideră el că rezervele de grăsime sunt esențiale pentru supraviețuire, organismul preferă să topească mușchii și să mai păstreze un pic grăsimea.
Slăbitul este nenatural, nesănătos. Dar, culmea, un organism care are un număr de kilograme așa cum trebuie, care este normoponderal, este mai sănătos.
Deci, pe moment, chiar dacă slăbitul este nesănătos, rezultatele lui ne aduc un plus de sănătate.
Merită să facem foamea (adică să reducem numărul de calorii ingerate) pentru o siluetă care să fie în normele corecte medicale”, afirmă medicul nutriționist.
De la 110 kilograme, la 60. O femeie de 34 s-a transformat total, după ce a slăbit zeci de kilograme
O femeie în vârstă de 34 de ani, mama a doi copii, este acum de nerecunoscut după ce a slăbit 51 de kilograme. După ani la rând în care a mâncat numai la fast-food, ea a hotărât că e timpul pentru o schimbare.
Tara Pace, o femeie de 34 de ani, care trăiește în Sydney, Australia, cântărea 110 kilograme când a realizat că nu poate să țină pasul cu cei doi copii ai ei, pentru că obosește prea repede.
Obsedată de mâncarea de la fast-food, femeia cheltuia 200 de dolari pe săptămână și nu-i păsa dacă două mese consecutive conțineau produse nu tocmai sănătoase, printre care paste, pui prăjit ori tot felul de burgeri sau pizza.
La un moment dat, însă, ea și-a dat seama că nu poate ține pasul cu cei doi copii ai ei. Ba chiar a aflat că fiul ei cel mare, Tyler, acum în vârstă de 15 ani, era ținta glumelor colegilor pentru că mama lui era grasă.
Tara și-a schimbat dieta.
„Am fost slabă și sănătoasă, dar, pe măsură ce am înaintat în vârstă, am intrat în relații toxice și m-am refugiat în mâncare. Ulterior, l-am cunoscut pe soțul meu și am devenit comodă. Mâncam prea mult și nu-mi pasa. Era dependentă de fast-food”, a spus ea.
Femeia a dezvăluit că a început să mănânce sănătos și se simte foarte bine în pielea ei, mai ales că a ajuns să dea jos 51 de kilograme.
„Sper să mă mențin la 60 de kilograme. Mi-am recăpătat încrederea în mine. Mă simt foarte bine și sunt mult mai energică.”, a spus tânăra, care se bucură acum de tot felul de activități și cu fiul cel mic, Elijah, care are nouă ani.
În ceea ce privește alimentația, ea a mărturisește că mănâncă des omletă cu șuncă și brânză, salată Caesar, orez cu pui, salată de legume.