Ofertă specială! Achită 50% din prețul abonamentului lunar!

Toamna începe cu oferte avantajoase la Unica Sport. Dacă cumperi un abonament lunar  de pe 1 până pe 7 septembrie, achiți doar 50%  din preț.

separator

Nu mai ai motive să amâni orele de sport. Vino să slăbești sau să-ți sculptezi formele la jumătate de preț!

Iată de ce tipuri de antrenamente poți beneficia la Unica Sport:

Antrenament după metoda Unica – un sistem complex de exerciţii efectuate în 3 programe (fese și coapse; talie și abdomen; general), în dependenţă de scopul propus (slăbire, tonifiere, menținere), cu efect de modelare a siluetei.

Antrenament Individual – antrenament după metoda UNICA, personalizat, ce se desfășoară cu 1-2 persoane maxim – tipurile, intensitatea și durata exerciţiilor fizice fiind alese în conformitate cu sexul, vârsta, scopul stabilit, posibilităţile funcţionale, gradul de pregătire sportivă şi starea sănătăţii clientului.

Antrenament pentru însărcinate – program de exerciții care contribuie  efectiv  la întărirea,  dezvoltarea acelor grupuri musculare care participă la actul naşterii, şi care sunt solicitate în momentul expulziei fătului.

Antrenament Start Time – antrenament după metoda UNICA ce presupune efort fizic de intensitate medie şi redusă, recomandate începătorilor (din toate categoriile de vîrstă), persoanelor care au probleme cu sistemul locomotor, cardiovascular, masă corporală supraponderală şi persoanelor 50+.

Antrenament Cardio – antrenament după metoda UNICA bazat pe intervale de intensitate medie şi sporită, cu o alternanţă a antrenamentului cardio şi a celui de forţă. Are o eficienţă sporită în procesul de ardere a ţesutului adipos şi activare a metabolismului. Este recomandat persoanelor cu nivel de pregătire avansat.

Antrenament ABS + spate sănătos – antrenament după metoda UNICA destinat pentru tonifierea muşchilor abdominali drepți (porțiunea superioară, medie și inferioară), mușchii oblici interni, oblici externi şi mușchilor spatelui.

Antrenament Pilates – program de exerciţii ce presupune o bună concentrare, control şi precizie desăvîrşită, complementată de o respiraţie corespunzătoare. Crește simțitor flexibilitatea, forța, tonusul muscular și starea generală de bine a corpului. Se recomandă  persoanelor care au patologii ale coloanei vertebrale şi patologii articulare.

Antrenament Zumba – program dance-fitness inspirat din dansurile latino, ce implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Are ca efect exersarea și tonifierea musculaturii, reducerea țesutului adipos și arderea caloriilor.

Oferta este valabilă în filialele Unica Sport:

Centru: bd. Ştefan cel Mare, 182; tel.: 060 121 111

Rîşcani: bd. Moscovei, ¼; tel.: 060 468 866

Ciocana: bd. Mircea cel Batrîn, 5/1; tel.: 069 000 682

Botanica: bd. Dacia, 31; tel.: 060 242 223

str. Cuza-Vodă, 49/1; tel.: 068 770 090

str. Independenței, 22; tel.: 060 569 977

Pentru a afla detalii despre toate ofertele, abonează-te la pagina de facebook Unica Sport!

Ce conține hrana pentru copii
Articolul anterior
6 semne îngrijorătoare prin care organismul îţi indică că are nevoie de fibre!
Articolul următor
Alte articole interesante