Echipa UNICA Sport a fost promotoarea modului sănătos de viață la NO Rest OM Fest 2018! Foto

Echipa Unica Sport a promovat stilul sănătos de viață, la grandiosul eveniment ,,NO Rest OM Fest 2018”, susținut la Moldexpo. Alături de zeci de adepți ai sportului, instructorii UNICA au ținut un antrenament după metoda Unica, care pune în mișcare toate grupele de mușchi.

separator

Și, așa cum antrenamentul este bazat pe monitorizarea pulsului, lucru necesar pentru arderea caloriilor în plus, toți participanții la antrenament au fost ghidați de către instructori în tot ceea ce înseamnă respirație corectă și numărul de bătăi pe care inima le face într-un minut.

Din 1998, anul de fondare UNICA Sport, și până în prezent, antrenamentul UNICA este cel pentru care au optat mii de femei și care, ulterior, au slăbit mii de kilograme.

Fă cunoștință cu echipa UNICA Sport, cea care a fost alături de iubitorii stilului sănătos de viață, la NO Rest OM Fest 2018:

Aliona Trifan, fitness director Unica Sport, Dinu Dabija, instructor Unica Sport Sun City, Irina Guzun, instructor Unica Sport Dacia, Anastasia Vasilachi, instructor Unica Sport Ion Creangă, Tatiana Moțoc, instructor Unica Sport Mircea cel Bătrân, Ecaterina Madan, instructor Unica Sport Mircea cel Bătrân, Margareta Nicov, instructor Unica Sport Liviu Deleanu.

Vino alături de întreaga familie la Carnavalul Copiilor 2018. Vezi programul activităților!
Articolul anterior
Cel mai popular critic de jocuri video pe youtube a murit la doar 33 de ani. Avea 2,2 milioane de abonați
Articolul următor
Alte articole interesante