Evită cancerul uterin prin sport!

femeie-alearga-parc-shCu toții știm că sportul și alimentația echilibrată este garantul unei vieți sănătoase. Mai mult, de ceva timp s-a descoperit că a fi slabă și sănătoasă înseamnă a evita cancerul uterin.

separator

Potrivit unei analize globale, realizate de cercetătorii de la Imperial College din Londra, riscul de cancer uterin ar putea fi redus dacă femeile ar face sport și ar avea o dietă sănătoasă.

Aproape jumătate dintre cazurile de cancer uterin diagnosticate în fiecare an în Marea Britanie, un număr de 3.700, ar putea fi prevenite dacă femeile ar face zilnic activități fizice timp de 38 de minute pe zi şi dacă ar mânca sănătos, menţinându-și astfel o greutate corporală sănătoasă, scrie BBC.139557468_f00402f39d

Cancerul uterin este de cele mai multe ori diagnosticat la femeile cu vârste de peste 60 de ani. Simptomele includ sângerări vaginale anormale și, în unele cazuri, dureri în abdomenul inferior.

Din cauza faptului că nu există un sistem de screening pentru detectarea acestui tip de cancer nu trebuie să neglijezi analizele medicale care se schimbă de la o categorie de vârstă la alta.

 

 

 

 

 

 

Un nou trend geanta penis!
Articolul anterior
Povestea femeii care a slăbit 196 kg
Articolul următor
Alte articole interesante