A mai rămas o zi! Înscrie-te acum în cea de-a 10-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’ și bucură-te de surprize și cadouri

A mai rămas o zi până la startul celei de-a 10-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Sute de femei, participante ale edițiilor anterioare, au slăbit spectaculos și și-au remodelat siluetele, învâțând totodată cum să își menţină greutatea corporală sănătoasă pe termen lung.

separator

Și tu poți da jos kilogramele care îți îngreunează viața și libertatea de a fi mereu activă și plină de viață. Poți obține o talie perfectă și un corp tonifiat și subțire! Înregistrează-te chiar astăzi pe www.galinatomas.com și începe marea schimbare din viața ta, care îți va aduce deopotrivă sănătate și frumusețe!

În această ediție aniversară, vei avea parte de multe cadoure! Toți participanții vor avea ocazia să participe la o tombolă în care pot câștiga un abonament de 1 an , 6 luni și 3 luni!

Încă nu te-ai înscris în ediție? Mai reușești să o faci! Accesează platforma www.galinatomas.com și cere o consultație gratuită!

Grăbește-te să îți îndeplinești cel mai frumos vis alături de echipa proiectului online ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Slăbește, remodelează-ți silueta și menține-ți greutatea pe termen lung!

Îți urăm succes! Să înceapă lupta cu surplusul de kilograme!

Parohul din Comrat a fost condus pe ultimul drum. Oamenii au uitat de distanțarea socială
Articolul anterior
Spitalul Municipal nr. 1 va purta numele academicianului Gheorghe Paladi
Articolul următor
Alte articole interesante