Ai studii medicale și îți dorești să te specializezi în domeniul nutriției? Iată cum o poți face!

Domeniul nutriției devine unul tot mai actual și interesant, în ultima perioada tot mai multă lume acordă atenție aspectelor din viața de zi cu zi, ce țin de nutriție, dieta sănătoasă și corectă. Ca și alte disciplini, nutriția este de fapt o știință dezvoltată în beneficiul organismului uman. Sfaturile privind alimentația corectă sunt mereu binevenite, în special atunci cand acestea, evident, vin de la un specialist cu studii medicale.

separator
Ai studii medicale și îți dorești să te specializezi în domeniul nutriției? Acum este posibil. Află, mai jos, toate detaliile despre cursurile organizate de Catedra de Igienă din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „N.Testemițanu”.

Invitații Galinei Tomaș sunt Alexei Chirlici, conferențiar universitar, și Rubanovici Vladislav, asistent universitar, la Catedra igienă.

De doi ani, USMF „N.Testemițanu” pune la dispoziție studii de rezidențiat în domeniul Nutriției și dieteticii, cu durata de 3 anidestinate absolvenților Facultății de Medicină Preventivă. Anul acesta însă vine cu o noutate!

Programa de formare profesională continuă a medicilor și farmaciștilor pentru anul 2020, aprobată de Ministerul Sănătății și USMF, a introdus în acest program studiile complementare în domeniul Nutriției și Dieteticii destinate medicilor interniști, medicilor de familie, medicilor igieniști, medicilor specialiști cu profil terapeutic.

Acum, orice medic poate urma cursuri de reprofilare și poate deveni nutriționist cu acte în regulă. Mai mult, în curând, acest lucru va fi posibil inclusiv pentru persoanele care nu au studii în medicină dar care își doresc să îmbrățișeze acest domeniu popular, precum nutriția.

Mai jos, află care sunt pașii de urmat pentru a te putea înscrie la programul de Nutriție și Dietetică.

Un elicopter din Republica Moldova a fost doborât în Afganistan
Articolul anterior
Numărul de cazuri de coronavirus în China se apropie de cifra de 2.000, raportează autoritățile chineze
Articolul următor
Alte articole interesante