Maia, stabilită în Israel, a slăbit 34 de kg și dezvăluie istoria ei de succes!

Maia Andrieș, o moldoveancă plină de ambiții, stabilită în Israel, a reușit să slăbească 34 de kg, online, chiar de acasă, în cea de-a 10-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Femeia și-a împlinit visul cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport și platformei www.galinatomas.com, fiind ghidată de echipa de profesioniști și susținută de întreaga comunitate. Încântată și fericită pentru rezultatul obținut, Maia și-a împărtășit istoria ei de succes.

separator

,,Salut. Mă numesc Maia, am 46 de ani. Din data de 20 mai și până în prezent am slăbit 34 de kg. Acum, s-a schimbat totul în viața mea, energia, sănătatea, complimentele din jur, am obținut mai multă încredere în forțele proprii, am învățat să mă alimentez sănătos. Am înțeles că știu și pot să fac lucruri pe care altădată le lăsam baltă”.

Maia are un mesaj pentru toate femeile care doresc să scape de povara kilogramelor în plus.

,,Să nu lase de la o luni, dar să înceapă lupta cu kilogramele chiar așa cum am început eu, întro- zi de sâmbătă. Atâția ani la rând, am acumulat atâtea kilograme. Nici nu-mi dădeam de seamă câtă greutate am dus pe picioarele mele. Acum, după ce am ars atâtea kilograme, mă simt ușoară, sănătoasă. Odata cu slăbirea, mi-au dispărut durerile de genunchi, credeam că voi avea o operașie, mă dureau umerii și spatele foarte tare, dar am scăpat de toate aceste probleme. Le doresc femeilor să fie încrezute în ele. În acest proiect totul este adevărat, totul e posibil, să înceapă să facă primul pas, așa cum l-am făcut eu, să se înscrie în acest proiect minunat, să învețe și să urmeze calea mea. Am aflat foartă multă informație utilă din seminare, sfaturi pe care nu le cunoșteam! Sunt atât de împlinită și fericită acum!”, povestește Maia.

Dacă îți dorești și tu să scapi de povara kilogramelor în plus, acum e momentul să acționezi!

Au mai rămas doar 3 zile în care te poți înscrie în cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Înregistrează-te chiar acum pentru o consultație gratuită, accesează platforma www.galinatomas.com! Vezi video!

Anastasia Zavorotnyuk a publicat după mult timp prima postare pe Instagram: „Cadou de la fiica mea”
Articolul anterior
Alimentația copiilor în școlile din Chișinău a revenit la regimul obișnuit
Articolul următor