Săptâmâna ușilor deschise + 100 de premii și 100 de câștigători la Centru Online de Nutriție și Sport – GalinaTomas.com!

Centru Online de Nutriție și Sport aduce o veste minunată! Ești curios să afli care este ambianța de activitate din spatele centrului online? Acum o poți face! În perioada 26.10 – 01.11, Centru Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com anunță săptămâna ușilor deschise, pentru toți cei interesați de stilul sănătos de viață!

Mega tombolă cu premii, 7 seminare informative, antrenamente și multe alte surprize te așteaptă cu ocazia evenimentului!

Centru Online de Nutriție și Sport a pregătit o serie de evenimente ce vor avea loc zilnic LIVE în grupul de facebook VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS ONLINE CU GALINA TOMAȘ, iar la finalul săptămânii, pe 1 noiembrie, toți participanții vor avea parte de o mega tombolă cu 100 de premii și 100 de câștigători!

Pentru a participa la marea extragere de premii, alătură-te grupului ,,Vreau să slăbesc sănătos online cu Galina Tomaș’ și completează formularul de participare!

Primul eveniment va avea loc în data de 26 octombrie, ziua în care va fi lansată săptămâna ușilor deschise. Baftă! Te așteptăm la Săptămâna Ușilor Deschise!

Ziua Afacerii Tale: În semn de solidaritate cu HoReCa, angajații METRO au vizitat restaurantele locale sau au comandat online bucatele preferate
Articolul anterior
252 cazuri de Covid-19, confirmate astăzi în țară
Articolul următor
Alte articole interesante