Start înscrierilor la cea de-a 7-a ediție a proiectului online „Galina Tomaș îți cumpără kg”!

Astăzi s-a dat startul înscrierilor la cea de-a 7-a ediție a proiectului online ”GALINA TOMAȘ ÎȚI CUMPĂRĂ KILOGRAMELE”. Dacă ați decis că a sosit timpul să spuneți stop exceselor alimentare, să slăbiți și să vă remodelați silueta, vă invităm în cel mai frumos proiect online cu ajutorul căruia mii de femei au reușit să adopte stilul sănătos de viață!

separator

Cea de-a 7-a ediție a proiectului îți aduce o mega surpriză! Galina Tomaș, doctor în științe medicale și nutriționist, oferă o lună de abonament GRATUIT în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com. Pentru a beneficia de 1, 2, 3 sau chiar 4 săptămâni gratuite este necesar să vă înregistrați cât mai curând în proiect, accesând butonul ,,participă în ediție” din cabinetul personal.

Ediția a 7-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” începe în data de 5 septembrie și va avea o durată de 10 săptămâni, timp în care participantele vor avea acces la toate instrumentele online ce le va ajuta în remodelarea corporală și adoptarea unui stil sănătos de viață.

În filmulețul de mai jos, aflați rezultatele pe care le-au obținut participantele ediției a 6-a și toate detaliile despre ediția a 7-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”:

Vă reamintim că fondul anual de premii pentru participanții din cadrul edițiilor a 5-a, 6-a, 7-a și 8-a va constitui 2.000 de euro.

Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și:

  1. Înregistrează-te gratuit pe http://bit.ly/galinatomas
  2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult)
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe Facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00 și află toate secretele unui stil de viață sănătos! https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/

Interviu cu directorul Școlii Internaționale Heritage, Robert Ford: „O societate care investește în educație pune bazele prosperității și păcii, fiind pregătită să facă față provocărilor viitorului”
Articolul anterior
Moldoveanca Anastasia Iacub și Saimon Mardanshin au părăsit proiectul ,,Dom-2”
Articolul următor
Alte articole interesante