Stil sănătos de viață, alimentație corectă, sport! Moldoveanca stabilită în Finlanda care a descoperit beneficiile oferite de platforma galinatomas.com

Marturisiri sincere a Nataliei Stîngaci, moldoveanca stabilită în Finlanda care a reușit să deprindă plăcerea și beneficiile stilului sănătos de viață oferite de Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com.

separator

Natalia povestește despre experiența proprie și recomandă tuturor să opteze pentru un stil sănătos de viață, mișcare, alimentație sănătoasă și echilibrată!

Astăzi, Natalia se simte minunat și încurajează toate femeile să înceapa chiar ACUM procesul de remodelare corporală. Află detalii în video-ul de mai jos și urmează și tu exemplul Nataliei!

,,Mă bucur foarte mult că pot face sportul meu preferat, Unica Sport, și online. Accesând galinatomas.com, surpriza cea mare a fost că nu sunt doare antrenamente aici, ci și regim alimentar personalizat, ajutor din partea ambasadorilor, rețete sănătoase de gătit, sfaturi de slăbit, seminare săptămânale despre nutriție, sport, frumusețe.

Progresul meu cel mare este că am deprins obiceiuri alimentare sănătoase, n-am avut niciodată kilograme în plus, fac sport pentru că îmi place, ca să mă mențin. Acum întreaga familie mănâncă sănătos”, povestește Natalia.


Dacă îți dorești și tu să începi procesul de remodelare corporală și să înveți regulile stilului sănătos, accesează platforma  galinatomas.com și înregistrează-te pentru o consultație gratuită!

Încă 25 de lucrători medicali, infectați cu Covid-19
Articolul anterior
Video. Confruntare dificilă. Două prostituate de pe Calea Basarabiei, amendate de polițiști
Articolul următor
Alte articole interesante