Olga Trifan: „Am minus 36 de kg! Este foarte ușor să slăbești prin intermediul platformei online galinatomas.com”

Această femeie este o luptătoare. A reușit să slăbească 36 de kilograme cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com.  Olga recunoaște că nu i-a fost ușor, însă visul de a arăta bine și a fi sănătoasă era mult prea puternic să cedeze la jumătate de cale.

separator
Iată ce ne-a povestit chiar ea:
„Am 38 ani și povestea mea începe așa: cu kg în plus am fost încă din adolescență, dar ca multe alte femei tot țineam diferite diete, slăbeam puțin și adăugam înapoi. Ba chiar și mai mult. Tot urmărind pagina unica.md vedeam că fetele slăbesc foarte multe kg, datorită unei alimentații corecte și a antrenametelor dozate. Am încercat și eu să învăț regulile stilului sănătos de viață, însă pe atunci încă nu era lansată platforma galinatomas.com. Am trecut testarea online, am schimbat obiceiurile alimentare și am început să slăbesc, chiar și fără antrenamente zilnice, doar în zilele libere mai alergam pe afară și mergeam pe bicicletă. Am slăbit 16 kg, după care a venit surpriza cea mare, am rămas însărcinată. Până la jumătate de sarcină am adaugat 25 de kg. Apoi, acestea au început rapid să se adune și m-am trezit cu 93 de kg. S-au început dureri de articulații, genunchi și oboseală cronicxă. Într-o zi am aflat de la Aliona Trifan că se lansează Centrul online de nutriție și sport galinatomas.com și chiar dacă sunt în Italia voi putea face antrenamente acasă. Nu am așteptam mult și m-am înregistrat, am început să mănânc corect, să particip la seminare și să fac antrenamente dozate. La început a fost greu, dar iată că încet m-am obișnuit și până în prezent le fac chiar zilnic. Acum, mă simt minunat, sunt mândră de mine și am devenit mai încrezută în forțele proprii. Am slăbit 36 de kg. Este foarte ușor să slabești cu platforma galinatomas.com. Vă mulțumesc foarte frumos la toată echipa Unica, într-adevăr sunteți Unici!

Așa, arată Olga Trifan acum, suplă și energică:Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face chiar astăzi și până pe 16 mai.

Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a VI-A ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 16.05.2019 – 25.07.19.

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de JOI la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Averse puternice de prețuri reduse, pe 17 mai, la Shopping MallDova
Articolul anterior
Protest la Primărie. Un producător autohton de produse lactate a vărsat o tonă de lapte pe trotuar
Articolul următor
Alte articole interesante