A devenit Miss după ce a slăbit 31 de kilograme! Imagini de la finala Slăbește Sănătos

Noi știm, să slăbești peste 30 de kilograme în patru luni nu este un lucru ușor. Au luptat și au concurat pe picior de egalitate. Nici una dintre cele patru participante nu a bătut în retragere. Dar, cântarul calculează nu doar fiecare kg în minus dar chiar și fiecare gram…

separator

30 de invitați, rude, parteneri, instructori, s-au adunat în restaurantul Plovdiv pentru a o alege pe cea care a slăbit cel mai mult. Așa deci, Miss Slăbește Sănătos este…

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Ștefanschi

1462976_583089848429550_1518422201_nRestaurantul Plovdiv

Adresa: Chişinău, bd. Moscova 6
Tel: 069101891, 068315656

3chenes-laboratoires
loialOficiu-magazin-academia “LOIAL”
Bul. Cuza-Voda, 24
Tel. (22) 661511
(22) 760484
indola logoMob. 069 550150
079 550110
www.loial.md

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.unicasport.md

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

Cele mai amuzante, dar și ridicole poze de la nuntă!
Articolul anterior
Shopping MallDova te invită să explorezi spațiul cosmic
Articolul următor