Cele 2 concurente din proiectul „Slăbeşte Sănătos” cedează nervos pe ultima sută de metri!

Ultima probă este rezistenţa fizică! Instructorul de shaping Elena Ţurcan le va supune  la 4 încercări, din cele mai grele.

separator

Marea finală va avea loc la începutul lunii mai. Pe ultima sută de metri, se pare că cele două cedează nervos și nu mai au încredere în victorie. Pe site-ul unica.md aveți ocazia să le urmăriţi evoluţia, să le încurajați cu mesaje și voturi.

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Atenţie! Echipa unica.md a decis să prelungească termenul înscrierilor şi de voting la preselecţia sezonului V al proiectului „Slăbeşte Sănătos” până pe 30 aprilie 2014. Astfel, oferim mai multor femei care au problema kilogramelor în plus şansa să se înscrie în această cursă!

Participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

Coordonator proiect: Victoria Sănduţă
Imagine: Ion Ştefanschi

Partener general al proiectului:

d123dcf390bc1fc5e763a194a4e9cc4e_2_square
Biomed Diagnostics

str. Costiujeni 8/3A, mun. Chisinau, R. Moldova
tel. +373 (0) 22728969

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.shaping.md

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

Andra Măruță: ” Nu divorțez. Nu am scris nicăieri că divortez!”
Articolul anterior
Învață să faci cea mai stilată împletitură
Articolul următor