Svetlana Loboda se antrenează zilnic, chiar și când este în vacanță

La mai puțin de 8 luni de la nașterea fiicei sale, Svetlana Loboda uimește prin condiția fizică excelentă. Artista face zilnic mișcare și nu uită de antrenamente nici în vacanță.

separator
În luna mai, 2018, Svetlana Loboda a dat naștere celei de-a doua fiice, Tilda. La o lună după nașterea copilului, s-a întors pe scenă. Fanii au fost încântați să vadă cât de repede artista a intrat în formă.

La sfârșitul lunii octombrie, artista în vârstă de 36 de ani, a fost spitalizată, din nou, s-a descoperit că avea pietre la rinichi. Svetlana a recunoscut că, după operație, a început să aibă grijă de ea mai mult și a revizuit complet dieta sa. „Înainte de boală, consumam foarte puțină apă, iar acum măcar 2,5 litri zilnic. De asemenea, am renunțat la alimente prăjite, sărate și piperate. Aceste reguli trebuie să fie respectate până la sfârșitul vieții „, a declarat artista într-un interviu.

Cu toate acestea, nu numai o nutriție adecvată o ajută pe artistă să rămână în formă. Svetlana a dezvăluit că face zilnic sport, chiar și în vacanță.

,,Antrenamentele zilnice îmi dau din ce în ce mai multă putere …”, a scris artista pe Instagram, iar fanii au cucerit-o cu sute de mii de complimente și like-uri pentru felul în care arată și condiția fizică de invidiat.

 

View this post on Instagram

 

🙏☀️🙏

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on

Echipați-vă bucătăria după sfaturile bucătarului Jamie Oliver
Articolul anterior
O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de lângă Primăria capitalei
Articolul următor
Alte articole interesante