Titlul anului! A fost desemnată Miss Unica Sport – 2018

Cea mai mare rețea de săli sport din Chișinău, UNICA Sport are o nouă Miss! Și în acest an, câștigătoarea titlului a înregistrat un rezultat impresionant. Exact, minus 72 de kilograme! Așadar, faceți cunoștință, Ludmila Sasova, câștigătoarea celei de-a XVI-a ediții a concursului.

separator

În premieră, în urma voting-ului pe Unica.md, în finală sau calificat toate cele 12 participante. Astfel că, în seara zilei de 1 decembrie, sala restaurantului Select Filarominca  a fost pur și simplu inundată de grație, feminitate și frumusețe. Îmbrăcate în rochii de seară, finalistele au defilat și și-au etalat siluetele bine sculptate în fața a zeci de oameni, printre care rude, instructori UNICA și vedetele autohtone.

Miss Simpatia Publicului 2018 (13.704 voturi) – Tatiana Mihailă

Miss Eleganță Unica Sport (10.278 voturi) – Angela Prepelița

Miss Energie Unica Sport 2018 (8.677 voturi) – Emilia Cherdivara

Miss Perfecțiune Unica Sport 2018 (6.201 voturi) – Natalia Sajin

Miss Gingășie Unica Sport 2018 (3.353 voturi) – Anastasia Ciobanu

Miss Grație Unica Sport 2018 (2.176 voturi) – Svetlana Gorceag

Miss Femenitate Unica Sport 2018 (2.062 voturi) – Nadejda Ursul

Miss Inteligență Unica Sport 2018 (2.005 voturi) – Aliona Beșleaga

Miss Perseverență Unica Sport 2018 (1.892 voturi) – Veronica Chihai

Miss Voință Unica Sport 2018 (1.297 voturi) – Cristina Țurcan

Miss Finețe Unica Sport 2018 (1.235 voturi) – Maria Vacariuc

Pe lângă faptul că finala concursului a coincis cu aniversarea a 20 de ani UNICA Sport, evenimentul a întrunit mai multe vedete autohtone, care au creat o atmosferă de-a dreptul specială.

Lilu, Maria Marian, Aura, Lenuța Burghilă, Irina Bivol, Nelly Ciobanu, Lenuța Gheorghiță, Rosalina Russu, Corina Țepeș, Natalia Cheptene, Luminița Suveică, Angela Cazacu-Stratulat – Doctor în Științe Medicale, Conferențiar Universitar, Prodecan al Facultății de Medicină, USMF „Nicolae Testemițanu”, Lia Anton – manager general Iași TV Live, toți, rând pe rând, au anunțat titlurile ascunse în plicuri și deținătoarele acestora. Au felicitat câștigătoarele și, pur și simplu, au strălucit în rând cu finalistele concursului.

UNICA Sport aduce sincere mulțumiri partenerilor evenimentului:

Restaurantul SELECT Filarmonica – gazda evenimentului.

Dj Jarcov a susținut dispoziția veselă cu seturi de muzică moderne.

Art Group Avanti au susținut dispoziția și au decorat seara cu dansuri și mimi prietinoși.

Compania OM a asigurat cei 150 de invitați cu apa necesară.

BACIO DI BOLLE au oferit vin spumant, care a ajutat în crearea unei dispoziții festive.

Franzeluța a gătit o tortă extraordinară.

Fotograf Dmitri Cîssa și Nata Eftene au imortalizat momentele unice, care ne vor ajuta să trezim amintiri frumoase și peste ani, atunci când vom răsfoi albumul cu fotografii.

Specialistele Make-up Natalia CiconiMihaela Dumitriu și hair stilis Ana Pleșca, Oxana Secrii au avut grijă de machiajul și coafurile finalistelor.

Designer-ul vestimentar Olga Parubina a oferit rochii de lux participantelor, care le-au accentuat și mai mult siluetele bine sculptate.

Designer-ul vestimentar O`Blanc a avut grijă de ținuta Galinei Tomaș, care a accentuat individualitatea fondatoarei Unica Sport.

Designer-ul vestimentar Lidia Selișceva și meșterul de bijuterii Alexandra Noroc le-au oferit vedetelor și finalistelor ținute și coronițe.

Magazinul sportiv Nr. 1 în Moldova Sport Line s-a grăbit să ofere comoditate maximă finalistelor și a venit în dar pentru ele cu echipament sportiv de primă necesitate.

Brandul autohton de haine sport AIMO a avut grijă de confortul femeilor noastre în timpul preselecției și le-a oferit costume sportive de calitate înaltă pentru filmări.

Compania de cosmetică naturală Antos a avut grijă de pielea finalistelor noastre și le-a dăruit seturi de cosmetică pentru menținerea sănătății și frumuseții pielii.

SeboCalm a oferit în dar femeilor noastre produse cosmetice pentru pielea sensibilă.

Le Petit Olivier a oferit produse cosmetice naturale pentru îngrijirea corpului și părului.

Centru OnLine de Nutriție și Sport galinatomas.com a oferit în dar finalistelor  noastre certificate CADOU la antrenamente Online și certificate CADOU la stabilirea unui Regim Alimentar Personalizat.

Bântuie o viroză respiratorie care afectează în special copiii de până la 4 ani
Articolul anterior
S-a stins din viață Elena Rotaru, una dintre cele mai talentate artiste ale tapiseriei moderne basarabene
Articolul următor
Alte articole interesante