Vrei să fii partenerul proiectului galinatomas.com?

Deja de peste 20 de ani, doctorul în știinte medicale, nutriționista și magistru în sport, Galina Tomaș împreună cu echipa sa ajută femeile – să fie mai sănătoase. Grație proiectului online galinatomas.com inițiat acum un an, stilul sănătos de viață a ajuns și s-a dezvoltat în peste 25 de țări ale lumii, astfel distibuind fericirea și sănătatea către mii de femei.

separator

Rezultatele sunt spectaculoase, de aceea Galina Tomaș își mărește echipa, iar tu ai oportunități mari să-ți creezi o carieră în domeniul stilului sănătos de viață, ajutând doamnele și domnișoarele să devină mai fericite! Mai mult, vei avea chiar și o filială online în orașul tău, indiferent în ce țară te afli! Acest lucru este posibil datorită Centrului online de nutritie si sport
galinatomas.com, prin intermediul caruia deja mii de persoane, și-au obținut scopul spre un stil de viață sănătos. Au făcut sport de acasă, au primit zilnic meniul alimentar și cel mai important, au participat săptamânal la seminarele în cadrul proiectului online „Galina Tomaș îti cumpara kg”.

„Pot să spun ferm: rezultatele obținute de participante în acest timp au fost uimitore: 15, 20 și chiar 50 de kg slăbite și destine schimbate. De aceea, începând chiar de astăzi TU, poți deveni partener a Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com. Vei avea doar de câștigat din acest parteneriat, atât moral, deoarece vei ajuta alți oameni să-și obțină scopul, cât și financiar.” a menționat Galina Tomaș.

Dacă vrei ca visul tău să devină realitate, fă un pas simplu: trimite O SCRISOARE pe poșta electronică galina.tomas@unica.md sau sună la numarul de telefon 0(60) 88-66-88 și fii gata să scrii noi povești de succes!

15 întrebări pentru Ana Cernicova
Articolul anterior
Angela Gonța a vorbit despre fiica ei și relația specială cu bona. Ekaterina vorbește fluent în limba rusă
Articolul următor
Alte articole interesante