Ce zici de o cafea inhalabilă?

Pentru toată lumea, care nu este indiferentă faţă de cafea, avem o ştire interesantă. Un american a inventat cafeaua inhalabilă, aşa că gata cu dimineţile, în care mirosul de cafea fierbinte venea de la ibricul din bucătărie sau de la filtru. În curând America va avea primul inhalator de cafea – un produs nou care oferă cofeină inhalabilă sub formă de pudră.

separator

Deşi produsul ar putea fi folositor pentru cei care muncesc mult şi au nevoie de mai multă energie, campania de promovare a produsului este destinată unei alte categorii de public –  adolescenţilor şi tinerilor care pot fi activi o noapte întreagă, consumând pudră de cafea.

Noul dispozitiv nu este mai mare, decât un deget şi de forma acestuia, înglobând vitamina B şi 100 de miligrame de cafeină, echivalentul unei căni mari de cafea, dar fără a necesita preparare minuţioasă şi fără a implica respiraţia neplăcută şi caloriile unei cafele convenţionale.

Producătorii spun că inhalatorul nu prezintă niciun pericol pentru sănătate şi, ca toate băuturile energizante, nu conţine calorii.

 

Sursa: www.9am.ro

 

Ajută-ți iubitul să trateze disfuncția erectilă!
Articolul anterior
Verigheta din morcov!
Articolul următor
Alte articole interesante