Chris Brown a bătut un nou record: 16 copci. Vezi cum rapperul a umplut de sânge o tânără şi ce rol a avut Rihanna în toată povestea

Chris Brown şi Drake au fost protagoniştii unui conflict într-un club din New York, în urma căruia mai mulţi oameni s-au ales cu răni grave.

separator

Cei doi cântăreţi au început o ceartă pornind de la 

Rihanna

, iar atmosfera s-a încins din ce în ce mai tare şi lucrurile au degenerat într-o adevarată bătălie în timpul căreia s-a ajuns că cei prezenţi în club să fie loviţi cu sticle, pahare şi alte obiecte periculoase.

Cei doi artişti s-au întâlnit în clubul newyorkez WIP, iar Chris Brown a trimis o sticlă de şampanie, pe post de „ofertă de pace”, la masa la care se afla 

Drake

.

Potrivit unor persoane prezente la faţa locului, sticla i-a fost returnată cu un bilet în care Drake a scris: „Mă culc cu iubirea vieţii tale. Împacă-te cu ideea asta!„, acesta fiind motivul pentru care s-a iscat întregul scandal.

Una dintre victime, Hollie C, o turistă australiană, a avut nevoie de 16 copci în urma acestui incident în care a fost lovită cu o sticlă în cap.

Nici Chris Brown nu a scăpat mai uşor, potrivit fotografiilor pe care le-a postat pe twitter, acesta apare cu mai multe tăieturi pe faţă.

Sursa: http://www.protv.ro/

 

Keo dezvăluie amănunte picante din relaţia sa cu Andreea Bălan! „Îmi cântă când suntem sub duş”
Articolul anterior
Aromele exclusive oferite de Compania Lambre G.I.
Articolul următor
Alte articole interesante