Fetiţa aceasta de doar câţiva anişori e BLINDATă de aur – O trag în jos cerceii şi ghiulul, iar dinţişorii ei nu sunt de lapte, sunt de AUR!
Fetiţa din imagine abia poate să meargă şi habar nu are să vorbească, dar cu siguranţă se pricepe la aur şi bijuteriile din acest metal preţios.
Micuţa a fost învăţată de mică să poarte podoabe valoroase şi de mari dimensiuni, pentru a atrage atenţia şi a-şi găsi un soţ cu o avere pe măsură. Fata este blindată cu bijuterii de aur şi pare că se simte foarte bine. Ea poartă inel, cercei şi lanţuri groase şi nu are nimic împotriva părinţilor ei care au vrut să le arate tuturor cât de avuţi sunt.
Cum de mică a fost obişnuită cu banii şi aurul, nu este greu de imaginat ce pretenţii va ridica atunci când va deveni adolescentă, iar bărbaţii vor începe să roiască în jurul ei şi să o curteze.
Pavel Stratan a postat pe reţele o primă fotografie cu soția
În doar câteva minute fotografia a fost apreciată cu sute de like-uri.
Interpretul Pavel Stratan a publicat marţi o fotografie cu soția sa, descrisă „Cu dulceața mea soție”. Acesta este cu adevărat un eveniment deosebit având în vedere că este pentru prima dată când face asta, scrie ea.md. Soția artistului a ales o viață departe de camerele de luat vederi. Aceasta nu a apărut niciodată la evenimentele mondene alături de soțul și copiii ei. În presă există doar câteva fotografii cu Rodica Stratan.
Pavel le-a făcut, astfel, fanilor săi o surpriză de proporții publicând pentru prima dată o fotografie cu soția sa. Artistul a scris și un mesaj: „Nu există-n lumea asta nimic mai scump și mai sfânt decât credința în Cel de Sus și încrederea în cel din dreapta!.”
Şi fiica lor, Cleopatra Stratan, a povestit într-o emisiune despre mama sa că este inginer de profesie și că are o pasiune pentru gătit.
10 oameni în ideile cărora nu a crezut nimeni
Am decis să aflăm cum au apărut cele mai de succes companii de astăzi. Vă prezentăm 10 oameni care au scris istorie cu ideile lor .
În 2005, în timp ce lucrau la PayPal, trei programatori Chat Hurley, Steve Chen și Javed Karim au pus bazele companiei YouTube. Astăzi, YouTube are o audiență de aproximativ 1 miliard de utilizatori, ceea ce reprezintă aproape o treime din totalul utilizatorilor de internet.
2. Lipsa adidașilor ieftini din magazine l-a împins pe alergătorul Phil Knight să comande din Asia și să vândă în SUA. În 1965, și-a numit compania „Nike” (după zeița victoriei, Nike). Astăzi, Nike este compania numărul unu în industria sportivă.
3. Un baiat suedez a vandut cărți de Crăciun, ciuperci și fructe de pădure, iar la vârsta de 17 ani , Ingvar, a deschis IKEA . Astăzi Ingvar are aproape 400 de magazine în întreaga lume. Iar IKEA nu este doar un magazin, ci practic un parc de distracții pentru cei care vor sa isi modernizeze casa.
4. Kevin Systrom era pasionat de fotografie și era încântat de ideea unui startup. Pe 6 octombrie 2010 Instagram a intrat în App Store si asa a început era fotografiei mobile.
5. În 1918, 4 tipi americani iubitori de cinema – frații Harry, Albert, Sam și Jack Warner – au creat Warner Bros. Harry și Albert s-au ocupat de finanțe, iar Sam și Jack s-au ocupat de realizarea filmului. Astăzi, sigla companiei entuziasmează mintea tuturor iubitorilor de filme de îndată ce o văd pe ecran.
6. În 1932, tâmplarul danez Ole Kirk Christiansen a dat faliment, a rămas văduv și a rămas singur cu 4 copii . Pentru a-și menține copiii veseli a început să le facă jucării și în curând a început să si vândă câteva. El a venit cu un nume pentru jucăriile sale: „LEGO”, din danezul „leg godt”- „a te juca bine”.
7. În 1975, croitorul spaniol Amancio Ortega făcea o plimbare cu o prietenă. Au trecut pe lângă un magazin unde Ortega a văzut un palton. Asa i-a venit ideea de a-si creea propriul magazin de haine. Secretul succesului Zara stă în moda rapidă și în utilizarea de tone de date pentru a prezice tendințele. Patronul companiei Zara este numărul 4 pe lista Forbes , a celor mai bogați oameni din lume.
8. În 1940, Pietro Ferrero a început să facă dulciuri într-o mică brutărie. În 1965, frâiele au fost luate de fratele său Giovanni și apoi de nepotul său Michele, care a inventat „Surpriza Kinder”, inspirată din tradiția italiană de Paște pentru a coace dulciuri cu o surpriză în interior. Primul transport de ouă din 1972 s-a epuizat într-o oră!
9. „Apple a văzut succesul de ziua lui April Fool’s Day, 1976, la un preț de 666,66 dolari”. Ce s-a întâmplat cu creatorii săi, Steve Jobs și Steve Wozniak, ceva mai târziu este cunoscut de majoritatea populației lumii. Vom menționa doar anul 2007, un an revoluționar pentru Apple, când a fost lansat primul iPhone. In ziua de azi iPhone ocupă 15% din piața telefoanelor mobile.
10. În 2008, programatorii de succes Travis Kalanick și Garrett Camp au venit la o conferință la Paris și li s-a parut foarte dificil să găsească un taxi acolo. Anul următor, UberCab a fost lansat în San Francisco. Astăzi, Uber este numarul 1 ca serviciu de taxi din lume.
8 lucruri neobișnuite și uimitoare despre lumea noastră, pe care nu le știai!
În fiecare zi, poți descoperi lucruri uimitoare la care nici măcar nu te puteai gândi înainte. Află o serie de lucruri curioase care, cu siguranță, îți vor lărgi orizonturile, deși la prima vedere par ireale.
În Coreea, timpul pe care un bebeluș îl petrece în burtica mamei sale, este atribuit vârstei, scrie Adme.ru, potrivit Bright Side.
Când încearcă un stilou nou, 97% dintre oameni își scriu numele.
Statuia lui Winston Churchill din Piața Parlamentului, în Londra, este ,,energizată”, astfel încât porumbeii să nu stea pe capul lui.
În unele zone din China, sarea este folosită în loc de zahăr în ceai.
În anii 70, în Belgia, la cantinele școlare, copiilor li se servea bere, așa-numita bere „de masă” și credeau că este mai utiăl decât apa carbogazoasă. Se credea că această băutură îi va face să crească mai repede. De asemenea, atunci se gândeau că nu este mai puțin utilă pentru femeile însărcinate și femeile care alăptează bebelușul, întrucât era făcută din ingrediente naturale.
În Brazilia, legea permite reducerea pedepselor cu închisoarea citind cărți.
Gropița din bărbie este o mutație genetică prezentă în celulele părinților.
După 30 de ani, înălțimea scade cu 1 cm la fiecare 10 ani. Discurile dintre vertebrele coloanei vertebrale devin deshidratate și se comprimă.
Cunoști alte lucruri foarte neobișnuite și uimitoare despre lumea noastră? Spune care sunt acestea.