10 semne că ai o relație cu o femeie adevărată

Diferența dintre o fată și o femeie nu constă în vârstă. Există femei mai tinere decât o fată. Deosebirea dintre ele este modul de a vedea și a înțelege lumea. Există bărbați cărora le plac fetele, alții, însă, după o astfel de relație consideră că au pierdut timp,  scrie argumentpress.ro.

separator
1

Pentru cei care sunt în căutare de femei adevărate și  nu știu cum să le identifice, propunem 10 semne care vă vor ajuta să vă dați seama cu cine sânteți într-o relație de fapt: cu o fată sau cu o femeie.

1. Fetele iubesc să se îmbrace în haine provocatoare, crezând că astfel vor arăta mai sexy. Femeile știu că ele sânt sexy indiferent de ce poartă.

Femeile știu că aspectul exterior provocator nu este singura modalitate de a fi sexy. Ele sânt atât de încrezute în sine și se simt atât de bine în pielea lor, încât nu le pasă în ce sunt îmbrăcate, ele știu că oricum sunt sexy.

2.  Fetele așteaptă ca bărbații să știe cum se simt ele și ce gândesc. Femeile vorbesc.

Femeile știu că bărbații nu pot citi gânduri, oricât de mult nu și-ar dori acest lucru. Fetele cred că ei știu totul, dar nu reacționează și devin frustrate. Aici apar certurile. Nu toți bărbații pot citi semnele, pot înțelege aluziile, iar femeile știu asta și își exprimă sentimentele prin cuvinte. Totul devine mai simplu.

3.  Fetele așteaptă  să li se achite nota, femeile sânt independente din punct de vedere financiar.

Fetele iubesc să fie alintate și ca cineva să aibă grijă de ele, de aceea sunt sigure că el trebuie mereu să plătească. Și femeile lasă bărbații să achite uneori, dar nu se dau în lături să plătească și singure. Femeilor le place să reamintească bărbaților că-l țin aproape pentru că le respectă  și le tratează bine, iar ele nu au nevoie de banii lor.

femeie4. Fetele nu se pot opri, femeile știu limita.

Cunoști vreo femeie care merge într-un club și încearcă toate tipurile de alcool până nu-și mai dau seama de ce fac? Desigur că nu cunoști, pentru că femeile nu fac asta. Dar asta nu înseamnă că refuză să bea mereu. Femeile știu să-și păstreze controlul.

5. Fetele abia așteaptă să-și schimbe statusul în facebook în „într-o relație”. Femeile uită că au facebook.

Femeile sunt prea ocupate cu viața lor reală ca să-și mai amintească de statusul din facebook. Vor face asta probabil când, navigând pe facebook, își vor aminti de acest detaliu. Dar niciodată nu vor se vor grăbi să-și facă publiă relația, nu consideră acest lucru suficient de important.

6. Fetele privesc televizorul, femeile citesc.

Și femeile privesc  emisiuni TV, dar ele iubesc să-și petreacă timpul și în compania unei cărți sau unei reviste serioase. Acestora nu le place să-și umple capul cu bârfe și noutăți din showbiz.

7. Fetele vorbesc despre lucruri banale, femeile știu să poarte o conversație.

Acesta este probabil una dintre cele mai mari deosebiri dintre fete și femei. Fetele, de obicei, sunt dezinformate, nu au interese sau hobby-uri intelectuale. Iar opiniile lor nu le aparțin, ci sânt preluate de la cineva. Fetele sânt plictisitoare, femeile sunt fascinante.

8. Fetele mănâncă salate, femeile mănâncă ce vor.

Asta nu înseamnă că femeile nu mănâncă salate, însă ele nu fac acest lucru în fața bărbaților ca mai apoi să se ducă acasă și să se înfrupte dintr-un bol de înghețată. Femeile mănâncă sănătos pentru că își respectă corpul, fetele o fac pentru ca alții să creadă acest lucru. O femeie adevărată va mânca un burger și cartofi pai fără să se sinchisească dacă își va dori acest lucru.

9. Fetele se mulțumesc cu ceea ce știu, femeile tind mereu să-și lărgească orizonturile.

Femeile sunt experimentate și știu cât de important este să descoperi. Ele fac tot posibilul să exploreze lumea,  să cunoască oameni,  să caute posibilități. Ele sânt pasionate și își trăiesc viața la maxim. Fetele nu prea știu care este scopul lor, ele așteaptă să apară un bărbat în viața lor care să le arate calea.

10. Fetele au nevoie de gardiani, femeile nu au nevoie de nimeni decât de ele înseși.

Nu este nimic mai sexy decât o femeie care are singură grijă de ea. Toate femeile sânt capabile de acest lucru.  Fetelor le place să caute mereu un suport, în timp ce femeile obțin ceea ce-și doresc fără ajutorul nimănui. Ele sunt puternice, încrezătoare și independente. Femeile sunt viitorul. Fetele sunt trecutul.

*Citeste mai multe articole pe blogul : http://d33nis.wordpress.com/

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.

separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.comCâteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.

separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.infoCe gândesc bărbații în timpul unei partide de… oral
Articolul anterior
Imagini șocante! A fost desfigurată din cauza unei vopsele de păr
Articolul următor