De ce refuză un bărbat o femeie?

1982322_710095042374972_1862333312_n“Noi, bărbații, când dăm interviu de angajare spunem că ne plac provocările, dar când o femeie are de partea ei, pe lângă frumusețe, personalitatea… ieșim din confort zone și parcă nu ne mai plac atât de mult…”, scrie blogger-ul d33nis.wordpress.com.

separator

În mulți macho mai trăiește câte un băiețel speriat care se teme să nu se facă de râs. Se teme să nu piardă. Și atunci nu joacă. În spatele aparenței de leu stă un iepuraș pufos.

Nu o să găsești mulți care să o recunoască, dar așa cum existau pe vremea lui Ceaușescu casete video cu eticheta super-acțiune sau filme “de casă”, la fel punem etichete și pe femei: unele sunt acțiune, altele sunt de casă. Unele sunt ce ne dorim, altele, de ce credem că avem nevoie.

Război și pace.

Se zice că bărbații nu se maturizează. Și totuși îmbătrânesc. Sunt din ce în ce mai puțin dispuși să-și schimbe lumea pentru cineva și caută o femeie care să se potrivească în lumea lor cum caută copiii piesa care lipsește la puzzle. Chiar și atunci când realizează că piesele pe care le-ai aduce tu ar face tot tabloul mai frumos, tot le e greu să renunțe la ce au muncit.

Un prieten, pianist, compozitor și unul dintre cei mai buni interpreți ai superhitului interbelic “Iubesc femeia” îmi spunea că nimic nu e mai greu decât să lași o relație în care ai muncit și să o iei de la capăt. Și totuși… ce te faci când vezi că se poate și fără muncă? Ce te faci când găsești o femeie cu care totul merge natural?

Dacă ai curaj, riști totul, ca un scriitor sau ca un jucător de poker: pe o carte.

benessere-dieta

Dacă nu, îți porți confortabilele cătușe ale obișnuinței ca pe un accesoriu de fashion mereu la modă.

Mulți bărbați îmi spun că le place una sau alta dintre amicele mele. Când îi întreb de ce nu fac nimic în direcția aceea ei îmi răspund: E prea frumoasă, prea Angelina Jolie, cea mai cea din încăpere, indiferent de încăpere. Prea atrage priviri, deci oferte, deci nesiguranță.

O logică perfectă. Logica nefericirii. Parcă-mi aduc aminte de liceu când îl citeam pe Cioran în parcul de lângă Sala Sporturilor. Căutarea fericirii e așa un sport extrem.

Am scris pe blogul meu că orice bărbat care are o femeie frumoasă trebuie să aibă nervi tari, dar, sincer, nicio cursă de formula 1 nu se întâmplă în viteza a doua!

Nu există petrecere prea distractivă, prea mult bine și femeie prea frumosă.

Simți că dorințele îl trag spre tine și temerile îl țin departe? Gândește-te că în viață te vei întâlni cu multe situații dificile, cum poți să te bazezi pe un asemenea bărbat?

N-au curaj să meargă mai departe?

Îmi vine să-l citez pe Cornel Ilie de la Vunk: asta e pierderea lor!

Să câștigi fără luptă e ca și cum te-ar invita cineva la masă când nu îți este deloc foame.

*Citeste mai multe articole pe blogul : http://d33nis.wordpress.com/

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.

separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.comCâteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.

separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.infoAlăptează copilul de şase ani. Ce spun medicii?
Articolul anterior
Ce boli poţi să iei de la fular
Articolul următor