Dima Trofim: “Îmi plac femeile înalte. De aceea am ales-o pe Iulia Vântur”

O seară de noiembrie. O seară frumoasă și caldă. Dima a venit pentru doar 2 zile la Chișinău și se rupe între posturile mass-media.

separator

Nume, prenume: Dumitru Trofim

Ocupația: interpret, dansator, actor

Stare civilă: necăsătorit, dar îndrăgostit

Talente: pe lângă muzică și actorie, citesc ușor oamenii. În 10 minute îmi dau seama ce fel de persoană ești

Zodia: Capricorn

IMG_1032

„Întreabă-mă orice, eu deja văd la ce întrebări îți pot răspunde și la ce nu. Sunt unele limite peste care prefer să nu trec.” Așa a început interviul nostru.

Îmi place mai întâi de toate să realizez ce îmi pun în plan și abia după să anunț  în presă. E mult mai ușor așa,  dacă dai greș, nimeni nu va ști acest lucru.

IMG_1049

Sunt extrem de critic față de mine. Însă nu-mi place să fiu criticat, îmi place să mi se spună  ce trebuie să fac mai bine, la ce mai trebuie să lucrez.

Un bărbat adevărat trebuie… să muncească foarte mult, să fie tare la cuvânt, să fie dur cu el, pentru că doar așa realizează ce-și propune.

Sunt o privighetoare. Mă culc târziu însă mă trezesc tare dimineața. Este un obicei care îmi place și nici nu vreau să-l schimb. Îmi place să gătesc. Când am timp iubesc să stau la bucătărie. La restaurantul pe care l-am deschis nu sunt doar șef, mai sunt și bucătar. Și cei care au gustat sushi pregătite de mine spun că sunt gustoase.

IMG_1023 IMG_1039IMG_1024

Nu m-am schimbat tare mult după ce am devenit un pic mai cunoscut. Pentru că știu, sunt oameni mult mai buni decât mine. Și nu văd de ce aș face-o.

Cred în dragoste la prima vedere. În general cred în dragoste. Însă nu cred în prietenia dintre o fată și un băiat, pentru că nu poate exista doar prietenie. La unul din ei, sigur,  poate apărea o simpatie care trece limitele.

Îmi plac femeile puternice, care însă nu trec peste o limită. Pentru că bărbatul trebuie să fie bărbat. Și nu știu cum aș reacționa dacă femeia prima mi-ar spune că mă iubește. Cred că bărbatul trebuie să o facă primul. Așa relația are mai mari șanse.

Idealul meu feminin sunt femeile înalte. Poate de asta am și ales-o pe Iulia Vântur ca protagonistă în videoclipul meu. Mereu am apreciat-o.

unnamed

Cel mai bun mod de a petrece timpul liber… este atunci când nu stau locului. Sunt un om energic, nu-mi place să stau mult timp în același loc. De exemplu, să stau în ambuteiaj, este o tortură pentru mine.

Nu-mi este frică să risc. Poate de asta nu mi-a fost frică să-mi deschid propriul restaurant. Sau să mă apuc de cariera solo. Nu neg, e destul de greu. Cu trupa era mult mai ușor. Însă sunt o persoană muncitoare și duc cu brio totul la bun sfârșit.

Piesa, videoclipul, echipa lui Radu Sârbu… toate sunt lucruri noi pentru mine. E ceva frumos. Și mă bucur că atât piesa cât și videoclipul au fost bine primite de public. Nu mă opresc aici.

text: Iulia Arnaut

Fotograf: Vitalie Chirvas

Locație: MORPHO-Fabulous Desserts & Macarons

Povestea instructorului care a slăbit 37 de kilograme în jumătate de an!
Articolul anterior
Cum arăta Cornel Botgros în adolescență
Articolul următor
Alte articole interesante