Dima Trofim: “Îmi plac femeile înalte. De aceea am ales-o pe Iulia Vântur”

O seară de noiembrie. O seară frumoasă și caldă. Dima a venit pentru doar 2 zile la Chișinău și se rupe între posturile mass-media.

separator

Nume, prenume: Dumitru Trofim

Ocupația: interpret, dansator, actor

Stare civilă: necăsătorit, dar îndrăgostit

Talente: pe lângă muzică și actorie, citesc ușor oamenii. În 10 minute îmi dau seama ce fel de persoană ești

Zodia: Capricorn

IMG_1032

„Întreabă-mă orice, eu deja văd la ce întrebări îți pot răspunde și la ce nu. Sunt unele limite peste care prefer să nu trec.” Așa a început interviul nostru.

Îmi place mai întâi de toate să realizez ce îmi pun în plan și abia după să anunț  în presă. E mult mai ușor așa,  dacă dai greș, nimeni nu va ști acest lucru.

IMG_1049

Sunt extrem de critic față de mine. Însă nu-mi place să fiu criticat, îmi place să mi se spună  ce trebuie să fac mai bine, la ce mai trebuie să lucrez.

Un bărbat adevărat trebuie… să muncească foarte mult, să fie tare la cuvânt, să fie dur cu el, pentru că doar așa realizează ce-și propune.

Sunt o privighetoare. Mă culc târziu însă mă trezesc tare dimineața. Este un obicei care îmi place și nici nu vreau să-l schimb. Îmi place să gătesc. Când am timp iubesc să stau la bucătărie. La restaurantul pe care l-am deschis nu sunt doar șef, mai sunt și bucătar. Și cei care au gustat sushi pregătite de mine spun că sunt gustoase.

IMG_1023 IMG_1039IMG_1024

Nu m-am schimbat tare mult după ce am devenit un pic mai cunoscut. Pentru că știu, sunt oameni mult mai buni decât mine. Și nu văd de ce aș face-o.

Cred în dragoste la prima vedere. În general cred în dragoste. Însă nu cred în prietenia dintre o fată și un băiat, pentru că nu poate exista doar prietenie. La unul din ei, sigur,  poate apărea o simpatie care trece limitele.

Îmi plac femeile puternice, care însă nu trec peste o limită. Pentru că bărbatul trebuie să fie bărbat. Și nu știu cum aș reacționa dacă femeia prima mi-ar spune că mă iubește. Cred că bărbatul trebuie să o facă primul. Așa relația are mai mari șanse.

Idealul meu feminin sunt femeile înalte. Poate de asta am și ales-o pe Iulia Vântur ca protagonistă în videoclipul meu. Mereu am apreciat-o.

unnamed

Cel mai bun mod de a petrece timpul liber… este atunci când nu stau locului. Sunt un om energic, nu-mi place să stau mult timp în același loc. De exemplu, să stau în ambuteiaj, este o tortură pentru mine.

Nu-mi este frică să risc. Poate de asta nu mi-a fost frică să-mi deschid propriul restaurant. Sau să mă apuc de cariera solo. Nu neg, e destul de greu. Cu trupa era mult mai ușor. Însă sunt o persoană muncitoare și duc cu brio totul la bun sfârșit.

Piesa, videoclipul, echipa lui Radu Sârbu… toate sunt lucruri noi pentru mine. E ceva frumos. Și mă bucur că atât piesa cât și videoclipul au fost bine primite de public. Nu mă opresc aici.

text: Iulia Arnaut

Fotograf: Vitalie Chirvas

Locație: MORPHO-Fabulous Desserts & Macarons

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Povestea instructorului care a slăbit 37 de kilograme în jumătate de an!
Articolul anterior
Cum arăta Cornel Botgros în adolescență
Articolul următor