El Radu – un burlac în căutarea dragostei

Iubește muzica, fetele frumoase și călătoriile. Are multe activități care au luat naștere din pasiunea pentru muzică, dar nu are o persoană ”specială” căreia să-i dedice cele mai frumoase cântece. Prezentatorul radio, interpretul și producătorul El Radu este în căutarea celei care îi va cuceri inima și îi va împărtăși pasiunea. Recent a împlinit 26 de ani, a lansat videoclipul ”Despre ea” și spune că se simte realizat. Are un serviciu care îl satisface, o mașină care îl înțelege și locuiește separat de părinți. Cu toate astea, nu are deocamdată pe cine răsfăța și de cine să fie răsfățat. Burlacul El Radu însă nu se întristează, el speră că toate vor veni la timpul lor și își vor face loc în viața lui pentru totdeauna.

separator
248534_194946467218714_3419597_n

Ce însemnă pentru tine dragostea?

Dragostea e tot ce poate fi mai frumos în viața asta. Inspirație la infinit, zâmbet sincer, sentimente profunde… Un univers pentru doi oameni. Să fii într-o relație e foarte frumos, însă acea relație trebuie menținută zi de zi, altfel, se destramă tot farmecul acesta specific, de poveste.

485366_501909269855764_1347324758_nCum o vezi pe aleasa inimii tale?

Inteligentă, feminină, frumoasă, independentă într-o oarecare măsură, să nu fie exagerat de orgolioasă, să fie înțelegătoare și optimistă, or viața nu poate fi mereu de culoare roz și… să fie o bună gospodină.

Nu crezi că munca ta, o poate speria pe fata visurilor tale?

Deloc. Atât timp cât aleasa inimii mele îmi va împărtăși pasiunile și felul meu de viață, ea mă va însoți la toate evenimentele, dacă îi va permite timpul. Cred că acest lucru ne va lega și mai mult sentimental și vor contribui la evitarea scenelor de gelozie ce ar putea apărea pe pacurs. Deși vorbim mereu despre încredere și sinceritate, gelozia este factorul care aduce multe cupluri la despărțire, chiar și în afara showbiz-ului. Cum am mai spus, între viața profesională și cea privată, există un mare zid, dar dacă reușești să-l faci să dispară, înseamnă că ai pe cine trebuie alături.

428478_396770003703025_1006519992_n

Cât de des faci complimente fetelor?

Atât timp cât sunt liber, îmi permit să fac complimente fetelor care merită, nu sunt zgîrcit, iar dacă ai făcut o fată să zâmbească, deja ai o zi mai frumoasă. 

403562_395923083787717_1165987922_nCare crezi că este calea cea mai ușoară de a cuceri o fată?

Păi, e simplu – SINCERITATEA! Mereu dacă mi-a plăcut o fată, i-am zis direct ce simt. Urmările deja pot fi diferite, dar, de obicei, faptul că am fost sincer în 99 % din cazurile respective, a fost de bun augur. Recunosc că sinceritatea este ceea ce a venit cu timpul, căci tare mai eram timid cu fetele până în clasa 12-a…

Ce pasiune mai ai, pe lângă muzică?

Este o pasiune specific bărbaților. O pasiune pe patru roți, pe care mi-am făcut-o cadou anul trecut  Este mașina visurilor mele – am și botezat-o “Persefone”.

9044_454237194622972_1544909472_n

63115_528906870489337_1718524082_nLa ce ai fi în stare pentru iubita ta?

La diverse lucruri nebunatice… Să las ceva baltă și să merg să o văd la miez de noapte. Să mergem brusc în călătorie peste hotare cu ea sau la ea. A fi îndrăgostit e un sentiment deosebit, care te înaripează, te provoacă la fapte nechibzuite, dar romantice. Păcat că am cam uitat gustul acestei stări…

Acum tot mai mulți interpreți își filmează iubitele în videoclipuri. Tu, dacă ai avea iubita, ai implica-o în videoclipurile tale?

Sigur! Dacă ar fi fost alaturi de mine o persoană, când a apărut ideea clipului ”Despre ea”, atunci cu siguranță că ea avea să fie eroina principală. Poate că ar fi fost mai simplu pe platoul de filmări. Dacă mă îndrăgostesc, în viitorul clip se va filma iubita mea!

551762_426787840701241_589286127_n

Se implică părinții sau prietenii tăi în relațiile cu fetele?

Nu, atât timp cât eu decid în mare parte CE fac și CUM fac.

10040_522226527824038_245137506_nCare crezi că este vârsta ideală pentru a te căsători?

În anii 80 era mai simplu, cred… lumea se căsătorea la 19-20 ani. Acum e altfel. Vârsta ideală pentru un bărbat ca să-şi întemeieze o familie este 30 de ani. La această vârstă deja ai o carieră, ești independent și sigur pe ceea ce faci.

Cum te vezi la 30 de ani?

Căsătorit? Poate… nu știu. Dar cel puțin îndragostit, la sigur!

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Aliona Moon cucerește de la înălțime!
Articolul anterior
Geta Burlacu și prietenii aduc Parisul la Chișinău!
Articolul următor