Sfaturi de seducţie de la un bărbat: “Aşa nu ajungi cu ea în pat”

“O vezi şi îţi place, vrei să te culci cu ea şi de foarte multe ori şi ea vrea…. Totuşi de ce nu se întâmplă? Îţi spun din propria mea experienţă că atunci când îmi doream foarte tare să obţin sex de la femei în momentul în care interacţionam pentru prima oară cu ele, NU prea aveam cine ştie ce rezultate…”, se destăinuie Taher Sonu pe site-ul artaseductiei.ro.

separator
unica sl

“Poate că era o perioadă mai lungă în care nu ajunsesem prin aşternuturile unei domnişoare sau poate pur şi simplu în momentul când le vedeam mi se păreau extraordinar de interesante, însă cum mă simţeau că îmi doresc foarte puternic să mă culc cu ele din start,  mă refuzau aproape imediat, parcă simţeau că voiam sex de la ele. Ciudat era faptul că unele dintre ele se simţeau puţin atrase la început dar interacţiunea per total nu ducea nicăieri şi până la urmă ajungeau să mă refuze. Şi oare de ce?  Nu îşi doresc oare şi femeile să facă sex cel puţin la fel de mult cum ne dorim şi noi bărbaţii? Atunci mi-am dat seama că atenţia mea trebuie să fie şi în altă parte nu doar la sex, cel puţin la început.

Când la nivel subconştient transmiţi intenţia ta de a face sex cu o femeie imediat ce ai cunoscut-o e posibil să o faci să se îndepărteze de ţine, de cele mai multe ori fără să îşi dea seama foarte clar de ce anume te-a refuzat gândind ceva de genul: “Pur şi simplu nu îmi place tipul” sau “E prea insistent” Asta se întâmpla dacă nu se simte suficient de confortabil cu ţine încât să primească energia sexuală pe care i-o transmiţi şi va avea sentimentul că doar asta îţi doreşti de la ea, percepând dorinţa ta sexuală că pe o agresiune.

Când transmiţi dorinţa sexuală, şi o transmiţi în modul în care eşti tu obişnuit să comunici şi nu te gândeşti la psihologia şi tiparul femeii din faţa ta, există riscul să o faci să se simtă copleşită. De multe ori ce pentru tine este “normal” s-a putea ca pentru persoana din faţa ta să nu fie. Şi nu e o problemă dacă îţi doreşti să te culci cu ea, important e să ajungi să îi transmiţi asta într-un mod confortabil şi acceptabil pentru ea în contextul şi situaţia dată. Foarte multe femei refuză bărbaţii datorită modului CUM au comunicat intenţiile lor sexuale iar mai târziu se gândesc la situaţia respectivă şi îşi dau seama că de fapt le-ar fi plăcut şi lor o experienţă cu tipul respectiv. Ce trebuie să faci? Pune focusul tău pe cunoaşterea femeii,  fii puţin curios şi nu te grăbi să manifeşti dorinţa sexuală că un câine în călduri imediat după ce i-ai spus “Bună” şi fii atent la lucrurile pe care şi le doreşte.

Dacă ea simte din partea ta dorinţa de a o cunoaşte, plăcerea de a sta de vorbă cu ea, de a o face să fie confortabilă şi din ce în ce mai aproape de tine, lucrurile se schimbă, va fi mult mai receptivă, îţi va da o şansă şi chiar o să se culce cu tine. Femeile au nevoie să simtă că eşti prezent şi interesat în mod real şi autentic de ele, vor să se simtă speciale chiar dacă vrei doar să te culci cu ele. Aşa că femeile nu te refuză doar pentru că vrei să te culci cu ele, te refuză pentru că au sentimentul că îţi este indiferent cu cine te culci. Fă-o se se simtă specială şi vei primi tratament special. “

Autor: Taher Sonu

Sursa: http://artaseductiei.ro/

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Cum să ai gene lungi şi dese în mod natural
Articolul anterior
Natalia Gordienko mai organizează un târg! Vezi cât vor costa ținutele!
Articolul următor