Cumpărături de lux, la preţ de chilipir!

În ultimii ani shoppingul a devenit un stil de viaţă şi un mod de a te relaxa foarte plăcut. Fie că eşti în ţară, plecată în vacanţă sau în interes de serviciu… mereu o şedinţă de shopping îţi ridică dispoziţia, îndeosebi dacă reducerile sunt uriaşe. Aşa că la început de an cei care vor să evadeze pe câteva zile într-o vacanţă… au ocazia să se întoarcă acasă cu valizele pline de articole de brand, achiziţionate la un preţ destul de accesibil.

separator
Cumpărături de lux la preţ de chilipir!

Îţi propunem câteva destinaţii externe… în care poţi merge la shopping cu încredere.

Budapesta

Umplem pungile începând cu Budapesta! Aici oferta de shopping este foarte variată, aflându-se unul dintre cele mai mari centre de cumpărături din Europa Centrală şi de Est. Pe lângă haine de firmă şi poşete glam, capitala Ungariei te mai bucură şi cu o mulţime de magazine de suvenire. Odată ajunsă pe străzile Budapestei… nu ocoli stradela Vaci Utca şi bulevardul Andrassy, unde vei găsi magazine de lux şi oferte incitante la un preţ destul de accesibil. Cu siguranţă nu vei putea trece cu vederea păpuşile îmbrăcate în costume tradiţionale, porţelanurile pictate manual din regiunile Herend şi Zsolnay şi adoratele produse tradiţionale ca salamul picant, coniacul de caise şi vinul Tokai. Aşa că nu rata şansa de a combina călătoria şi shoppingul într-o vacanţă frumoasă.

Dubai

O altă destinaţie fantastică pentru turismul de shopping în această perioadă este magnificul Dubai. Chiar dacă paradisul hotelurilor ultraluxoase şi al milionarilor… nu este pentru buzunarul fiecăruia… află că în primele luni ale anului aici are loc celebrul “Dubai Shopping Festival”.

În această perioadă, 50 de mall-uri sunt animate şi foarte ofertante cu produse electronice, bijuterii, îmbrăcăminte, artă şi artizanat, ceasuri şi parfumuri, la preţuri extrem de reduse, până la 75%. Marele festival durează de pe 24 ianuarie până pe 24 februarie şi pe lângă relaxantele şedinţe de shopping, turiştii pot combina această plăcere cu diferite festivităţi, activităţi şi programe artistice. Însă te poţi bucura de reducerile şi ofertele promoţionale chiar şi până în martie. Dacă vrei să combini pasiunile cu o vacanţă de vis atunci trebuie să scoţi din buzunare de la 790 de euro in sus pentru o persoană. În această sumă este inclus transportul cu avionul, 7 nopți de cazare cu mic dejun inclus, precum şi asistență turistică.

Viena

Viena nu putea lipsi din topul marilor capitale europene, obligatorii de vizitat în perioada reducerilor, mai ales că aici poţi găsi articole cu reduceri cuprinse între 30-70%. Dincolo de centrul turistic şi de magazinele central de lux, capitala Austriei este una dintre cele mai potrivite locaţii de shopping în ianuarie şi februarie, îndeosebi pentru celebrul “Wien Shopping City” şi uriaşul complex “Designer Outlet Pandorf”. Pentru un minisejur la Viena, la un hotel de trei stele, trebuie să scoţi din buzunare de la 169 de euro de persoană. Pachetul include transport cu avionul, taxe de aeroport, două nopţi de cazare şi micul dejun inclus. Viena te aşteaptă… nu rata  ocazia să-ţi reînnoieşti garderoba la un preţ de chilipir.

Milano

Shopping de lux… Shopping în capilata modei. Shoppingul italian este fără doar şi poate cel mai impresionant fenomen care are loc la Milano. “Golden Quad” găzduieşte multe buticuri exclusiviste, iar oraşul este foarte celebru pentru studiourile de design, piesele de mobilier rare şi automobilele sport şi de lux. Începând din ianuarie până în februarie te poţi bucura la maxim de reducerile la hainele de brand, dar şi la încălţăminte şi parfumuri, de până la 50%.  Cele mai căutate centre comerciale din inima Milanului sunt La Rinascente, Coin în Piazza Cinique Giornate, Upim în Piazza San Babila, Centro Bonola, precum şi în Piaţa Domului. O călătorie în capitala modei te costă de la 163 de euro de persoană pentru transport cu avionul şi 4 nopţi cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus. Bucură-te de reduceri şi fii în trend cu moda în fiecare sezon.

Paris

O altă capitală a modei este şi celebru Paris. În zona Grande Magasines poţi admira stilul art nouveau şi ultimele colecţii ale Galeriilor La Fayette, Samaritaine, Printemps.  Pasionatele de modă nu trebuie să ocolească boutique-urile de lux din Fauburg Saint Honore şi Place Vandome. Aici marele case de modă: Armani, Versace, Gucci, Pierre Cardin, Lagerfeld, Rabanne, Hermes, Channel, Boss îţi propun cele mai inedite şi trendy articole la un preţ destul de avantajos. Iar pentru un shopping la preţ de bun îţi recomand să arunci privirea şi prin buticurile din cartierul Montmartre şi bulevardul Europei, Champs Elysees.

Shoppingul- cea mai adorată relaxare feminină!

Text: Cristina Mihalachi

Poze de la Miss Unica Sport 2013
Articolul anterior
Stilista Ylianna Danko te invită la “Fashion Journalism”
Articolul următor
Alte articole interesante