5 reguli ca să slăbești mai repede!

Nu știi cum să mai scapi de kilogramele în plus? Ai impresia că nimic nu te ajută? Pe lângă sport, trebuie să respecți și câteva trucuri alimentare.

separator

Creşte consumul de legume verzi (salată verde, castraveţi, dovlecei, etc), care să constituie 70% din fiecare masă, reflectând astfel structura propriului tău organism.

Consumă mai multe grăsimi esenţiale prezente în avocado, ulei de măsline, ulei de seminţe de in şi alte amestecuri de uleiuri.

Consumă o gamă largă de alimente, de toate culorile şi gusturile, ca să obţii direct din mâncare toate substanţele nutritive posibile, toate vitaminele şi mineralele.

Suplimentează-ţi dieta zilnică cu vitamine, minerale şi enzime, pentru o digestie şi o absorbţie corespunzătoare.

Aplică regula 70/30, care spune că la fiecare masă trebuie să consume 70% alimente alcalinizante, cum sunt legumele verzi şi salatele proaspete şi doar 30% alimente producătoare de acizi, precum carnea, lactatele, pâinea, etc.

Asigură-te, întotdeauna, că alimentele pe care le consumi provin din cele mai bune surse – organice şi lipsite de toxine.

Înainte de a-ţi pregăti următoarea masă, aminteşte-ţi că ceea ce pui în farfurie trebuie să ţină cont de structura corpului tău (70% apă, 7% proteine, 1-2% zahăr, minerale şi vitamine, 20% grăsimi sănătoase).

sursa

Au fost găsiți infractorii care au prădat casa Andreei Marin!
Articolul anterior
Cum a reuşit Lolita să lupte cu boala fiicei sale: autismul
Articolul următor
Alte articole interesante