Mariana Mihăilă suferă din cauza kilogramelor în…minus

Femeile o invidiază pentru silueta ca trasă prin inel, ea însă și-ar dori să adauge câteva kilograme. Mariana  Mihăilă nu face sport, însă încearcă să se alimenteze corect și are un metabolism activ.

separator

Am avut și am probleme cu kilogramele în minus! Vreau atât de mult să adaug măcar 3-4 kg. La moment am doar 44 de kg, dar îi mulțumesc Domnului că sunt sănătoasă. Îmi găsesc foarte rar haine în magazine, din acest considerent ținutele de scenă, de regulă, le confecționez la comandă.

Poate voi fi criticată, dar de ce să mint? Nu fac deloc sport… Nu am timp pentru asta. Uneori dansez sau mă plimb… atât. Sunt leneșă la acest capitol.

Încerc să mănânc sănătos. Îmi plac bucatele pregătite de casă, în special bucătăria tradițională. Combin întotdeauna carnea cu legume, consum multe fructe și sucuri fresh. Nu mănânc bucatele a doua zi. Optez pentru mâncarea proaspătă: azi pregătită- azi consumată!

Nu am ținut niciodată diete. Am mâncat mereu ce am dorit și cât am dorit. Din păcate, regimul meu alimentar nu este unul echilibrat din cauza activităților pe care le am și lipsei de timp. Sunt zile în care mănânc doar de două ori pe zi, sau chiar numai o dată, dar încerc să consum bucate sănătoase.

10393797_1618877191688055_7640409957995255735_n

 

Sursa foto: facebook/Mariana Mihăilă

Sergei Svetlacov:”Am ales numele fiului în cinstea lui Ivan Urgant”
Articolul anterior
Ce cred celelalte femei despre greutatea ta!
Articolul următor
Alte articole interesante